Cuti Maal Hijrah Apa XTVT???

~masih bz tp tetap nk kongsi~


Pagi semlm
Hujan masih lebat
Mummy terpaksa OT
Ingatkan boleh berholiday
tapi docket menanti
(docket = kerosakkan talian telefon @ streamyx )

Sepanjang keja tak pernah lagi OT.. huhuhuuuu...

Kami masih di rumah

Disebabkan hujan

Mummy isi la masa terluang ni utk deko hantaran utk majlis pertunangan yg brother minggu dpn... eh3x.. elly plak senyap2 dok deko soang2..

Tgk la apa elly buat..

Dia campakkan jerr bunga2 dlm bakul hehehe...


Dah sampai pon tmpt di tuju...

Elly ambil alih tmpt mummy..

hehehe.... tekun nmpknya..


Break lunch kami p Bukit Jambul

Relax & mkn2 jap..

Tau tak ni gaya apa??

mummy baru lps basuh elly 'berak'

lps basuh jumpe daddy dia ckp


Ellesya : Daddy, sya pakai pampers baruuuu.... (sambil beraksi)

Daddy : ooo cam ni kerr gaya pakai pampers baru.. ehhehehE


Bila tanya ja cam na gaya pakai pampers baru.. heheheh terus buat gini..


Lewat ptg baru kerja2 docket siap... penat jgk seharian di site...

Daddy & elly dh temankan mummy kat site so mummy plak teman daddy kat kedai basikal..

Apa yg elly tunjuk tue????????


Nmpk x??

Ellesya : Sya nak beskat tue la mummy....


Ni dia beskat elly nak.. tp dia dh ada beskat so layan jerrr...

Ada 2 kedai berjiran kat c2

ni 2nd kedai yg kami masuk

arga beskat ni RM 179


Tapi klau kat kedai yg 1st kami masuk murah cikit RM 159.. design yg sama..

Yg ni lagi murah RM 108


Dah abis di kedai beskat kami ke queensbay plak..

Relaxkan minda mummy yg tension pasai docket td..

elly x abis2 dok menerai kasut

skrg ni JJ tengah less


Daddy : Dah2 jom kita balik


Ellesya : ok



Comments

el said…
OT hang pun leh bw famili lg heheh xlah boring
'NuReeN' said…
el : hahhaha... asalnya plan nk g jln2 last2 aku kena ot plak hhhuuuu... menangis x berlagu la aku...
mamalieyna said…
waaah bestnyer elly jln2 tgk beskal, try2 kasut..mummy belikan tak?..hehe..
LYaFRINA said…
sama mcm lya, pernah angkut fain dgn asya skali kat ofis.. stakat ni kalo ot x pernah lg kat site, just kat ofis..kalo kat site just org laki2 j time mlm.. kalo time siang tu.. pernah la skala skali turun drydock utk buat survey report.
'NuReeN' said…
eina : sukerr ngan beskat.. nureen tgk pon nice tp dia dh ada kat umah... kasut tue besaq la eina so x beli la...

lya : mmg sllau laki yg ada kat site tp kali ni ada perubahan bila nureen masuk keja cini.. hehhehe

Popular posts from this blog

pertandingan masak bubur asyura 2011

C.O.F.F.E.E

Lebaran 2017