Tuesday, December 28, 2010

*alaaa Drive thru la k....*


Semalam aku cuti
replace krismas
so ingat nak la kemas2 umah
mop lantai
tapi adusss....
docket aku dok mai plak
so terpaksa la bekerja dirumah


Tunggu elly bgn tdoq dlm kol 10.30am
siap2 & gerak ke opis daddy
sbb cable utk smbg lappy ke anset
lupa nak ambik
ada dlm beg lappy daddy
cam ner nak wat keja klau cable tue x der..


sesampai d opis daddy
daddy x der
wat keja celcom kat komtar
so ambik cable check docket jap
pastu terus blk


time dh kol 12.oo so lunch la
tanya elly


Mummy : ellesya nak mkn pa??

Ellesya : Burger...

Mummy : ok tp kita drive thru je la k, kita makan dlm keta..

Ellesya : x yah la.. kita mkn kat kedai

Mummy : parking x dak la..

Ellesya : ada, tue kat dpn tue..


ok ikut arahan elly
kami pusing la smpi blkg McD
mmg betoi ada parking kosong


Ellesya : tue ada kosong la mummy..

Mummy : ok.... pandai la anak mummy ni..


Terus kami parking

Selesai ja parking..

Ellesya : mummy, peaceeee.... dah parking kan...



Ellesya : peace tinggi2..




Masa nak masuk dlm plak dia nmpk uncle ni dok melambai2 jer kat dia.. so tetiba jerr dia p kat uncle tue n......

Ellesya : mummy, ambik gambar sya..

Mummy : ok... smile.................


Ellesya : sya nak mkn dulu k.. nanti2 sya mai lagi.. bye2..

Abis makan dia x lupa ngan uncle ni.. so snapping2 lagik..






Gaya kaki menggoda...

Perrggghhhh....

Ellesya : sya hug uncle k.. bye2.. see U..

Sesampai dirumah layan thomas dia yg mummy baru beli jumaat lepas..

Beg dora yg tersandar kat dinding tue tok & wan yg belikan khamis lepas..

15 comments:

el said...

wahhh bergaya sekali elly ngan kasut baru tu...ni yg aku nak beli kat arwen pulak :)

Fieza79 said...

aloloo comel nya elly...cantek kasut yg dia pakai tuu...nmpk elly bertambah kiut...

'NuReeN' said...

el ~

aku pon x nyangka elly pandei posing.. hg beli kat arwen tgh sale nih..

'NuReeN' said...

fieza ~

tq.. dia yg pilih sndrik kasut tue.. nureen pilih yg lain dia x mau..

eB@mamaAerish'n'Aed said...

cantek ngan baju merah dier tuh...
eB tag nureen tau

http://mamaaerishtwo.blogspot.com/2010/12/ulang-tahun-pertama-blog-sembang-hari2.html

tq

LYaFRINA said...

amboii.. merahnyer dia hari ni.. nampak ceria jer.... mcm2 posing si elly ni...

Huda said...

bestnye elly..dpt mkn burger yer :) siap gambo ngn encik mcD lg :)

wantie said...

habis la uncle tu di gomol dek elly. hikssss.Sib baik patung. kalau orang betul. mesti letih di buatnya.

'NuReeN' said...

eb ~

tq.. lama dh x pakei baju tue.. SIL yg hadiahkan..

tq eb tag nureen.. jap nk terjah

'NuReeN' said...

lya ~

dah pandei posing skrg ni.. perkembangan yg baik...

'NuReeN' said...

huda ~

x pernah dia begitu baekkk ngan en. mcd tue, tp ari tue suka nk bergambo jerr...

'NuReeN' said...

wantie ~

klau bkn patung ni sure elly x gini.. malu tau anak aii ni.. hhee

zura@iwan said...

dasat sggh elly ni...suka posing dier...kalu uncle tu leh gerak cm mn la tu ek..haha

chugie said...

pandai elly, dapat juga parkir nye kan? best lah posing2 kat McD ye.

'NuReeN' said...

zura ~

hehhee... klau leh gerak x gitue dh posing nyerr.. kaku sbb pemalu tau elly ni..

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011