::Padang Kota Lama.. Fort CornWallis::

Tengah hari ni plak kita layan elly di sini....
*
*
*
Minggu lepas.... Bawak elly jln2......ke padang kota
pekena mee sotong.. mavelous..
lepak jap tmn menan

strong girl..








bila ajak balik..
kehulu kehilir dia mundar mandir
nak main x mau turun..


 lain kali kita main lagi yerr sayang..Bersilat lagi.. dia dok tgk menantu pengasuh ajar silat dpn umah tue yg dok tiru tue..Gaya silat cekak elly..

 Merayu kat daddy x mau balik lagi...







Comments

Fieza79 said…
oohh kat situ ehh...bila la kita leh terjumpa kan..kami pon baru beronggneg kat situ last week...hehe

makin comel lerr elly..pic pon makin cantek je nmpk...suka la...
mamalieyna said…
comei elly ni tau! manis plak tu. leh wat menantu ni..ngee...
'NuReeN' said…
fieza ~

tue la ari tue ada baca n3 fieza lepak2 c2 kan.. kena ambik no phone ni klau fieza mai png bleh rojer... kan4x..
'NuReeN' said…
eina ~

ellesya : elly mmg comel la aunty.. hehheh nak buat menantu ek.. ayep pon ansem kan aunty..;)
wantie said…
uitss.. cam no leh gi tempat yg sama tapi tak jumpa ek?
LYaFRINA said…
budak2 n PG mmg x dpt dipisahkan..
asya, kalo x kena time.. mmg menjerit time nak balik tu
'NuReeN' said…
wantie ~

tue la... mmg x der jodoh la kita nih kan..
'NuReeN' said…
lya ~

a'ah.. kami smpi dia dh nmpk PG so mkn pon x senang la nk main ja... ;)

Popular posts from this blog

pertandingan masak bubur asyura 2011

C.O.F.F.E.E

Lebaran 2017