Friday, December 10, 2010

~Weeding cila's sister~

Semalam... mmg x buka langsung blog
meeting smpi kol 3pm
masuk opis byk benda nak sattle
hope ari ni bleh la berblogwalking
windu nak terjah kwn2..
mummy selitkan jugak award yg baru terima dr EB
APPRECIATION AWARD

TQ so MUCH EB @ mamaaerish coz sudi bg nureen award ni
moga persahatan berkekalan.. tq utk semua nasihat & pandangan yg kita kongsi bersama...

ok jom layannnnn piccas last week


04 DEC 2010

Minggu lepas, otw balik umah my PIL, singgah mkn kendri dkt umah my friendz (berbaju choc) dekat alor star, adik dia kawin..

heheheh elly teriak bila diapit 2 mempelai.. ntah knape takut kot ramei org tgk masa kami bersnapping2..

2nd piccas yg terbaeeekkk... elly dh tak teriak tp sebek jerr...

Focus lebih dekat muka elly masa bergambo td..

Bila dah msk dlm keta ceria kembali.. siap berposing ngan bunga teluq..

Layann elly with 'bunga teluq' nya...

Eh.. malu la elly nmpk under tue... ;)

Dapat lagi choc masa nak blk dr kndri td.. gaya makan choc penuh nikmat..

Perrggghhhh... mintak cikit pon x bg... huuhuhuu mummy nak nangis la cam ni...

Mana daddy ya???????????

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

Ni dia.... daddy tetap ngan hobby barunya.. akan singgah kedai beskat utk servay apa2 brg yg boleh bg beskat dia power!!!!.....


8 comments:

wantie said...

berselera pulak tengok dia makan apolo choc tu. pics last tu, mcm leh wat iklan.

kasihredha said...

kalau akak nak bersanding balik dgn hubby boleh tak? sb pelamin skg cantik...muhahaha

'NuReeN' said...

wantie : dia mmg suka choc appolo tue.. tp mkn x abis jgk.. tukang abiskan nyerr sape lagi.. ehhehe... AAAAA???? last pic leh wat iklan?? iklan utk apa ya???

kasihredha : boleh ja akak.. buat kat studio lagi cantik.. mmg skrg pelamin cantik2..

eB@mamaAerish'n'Aed said...

sungguh2 dier mkn tuh... >_<
comei....

tq yer publish n3... rajin... :)

'NuReeN' said...

eb : hehehe... lapaq sbb lps teriak masa ambik gambo kot.. hehee...

;) wlcm..

chugie said...

sy pun dah ambil award eb tu.. tp x enterprem lg..

cantik lah pelain hijau putih tu.. saya suke!

el said...

hahahah x leh bla tgk dia diapit ngan panten tu
laki ko x abis2 ngan beskal...hehehehe

'NuReeN' said...

chugie : nureen pon kebetulan nak publish n3 terus letak skali.. 2 ari x buka blog ari ni baru berkesempatan.. a'ah nureen pon suka pelamin ijau gitu cantik kan.. rasa nak bersanding balik la hehee...

el : sama tema plak tue.. mcm tau2 ja.. tp knapa ya elly teriak??? hehhehe beskat hobby baru dia..

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011