~Weeding cila's sister~

Semalam... mmg x buka langsung blog
meeting smpi kol 3pm
masuk opis byk benda nak sattle
hope ari ni bleh la berblogwalking
windu nak terjah kwn2..
mummy selitkan jugak award yg baru terima dr EB
APPRECIATION AWARD

TQ so MUCH EB @ mamaaerish coz sudi bg nureen award ni
moga persahatan berkekalan.. tq utk semua nasihat & pandangan yg kita kongsi bersama...

ok jom layannnnn piccas last week


04 DEC 2010

Minggu lepas, otw balik umah my PIL, singgah mkn kendri dkt umah my friendz (berbaju choc) dekat alor star, adik dia kawin..

heheheh elly teriak bila diapit 2 mempelai.. ntah knape takut kot ramei org tgk masa kami bersnapping2..

2nd piccas yg terbaeeekkk... elly dh tak teriak tp sebek jerr...

Focus lebih dekat muka elly masa bergambo td..

Bila dah msk dlm keta ceria kembali.. siap berposing ngan bunga teluq..

Layann elly with 'bunga teluq' nya...

Eh.. malu la elly nmpk under tue... ;)

Dapat lagi choc masa nak blk dr kndri td.. gaya makan choc penuh nikmat..

Perrggghhhh... mintak cikit pon x bg... huuhuhuu mummy nak nangis la cam ni...

Mana daddy ya???????????

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

Ni dia.... daddy tetap ngan hobby barunya.. akan singgah kedai beskat utk servay apa2 brg yg boleh bg beskat dia power!!!!.....


Comments

wantie said…
berselera pulak tengok dia makan apolo choc tu. pics last tu, mcm leh wat iklan.
kasihredha said…
kalau akak nak bersanding balik dgn hubby boleh tak? sb pelamin skg cantik...muhahaha
'NuReeN' said…
wantie : dia mmg suka choc appolo tue.. tp mkn x abis jgk.. tukang abiskan nyerr sape lagi.. ehhehe... AAAAA???? last pic leh wat iklan?? iklan utk apa ya???

kasihredha : boleh ja akak.. buat kat studio lagi cantik.. mmg skrg pelamin cantik2..
sungguh2 dier mkn tuh... >_<
comei....

tq yer publish n3... rajin... :)
'NuReeN' said…
eb : hehehe... lapaq sbb lps teriak masa ambik gambo kot.. hehee...

;) wlcm..
chugie said…
sy pun dah ambil award eb tu.. tp x enterprem lg..

cantik lah pelain hijau putih tu.. saya suke!
el said…
hahahah x leh bla tgk dia diapit ngan panten tu
laki ko x abis2 ngan beskal...hehehehe
'NuReeN' said…
chugie : nureen pon kebetulan nak publish n3 terus letak skali.. 2 ari x buka blog ari ni baru berkesempatan.. a'ah nureen pon suka pelamin ijau gitu cantik kan.. rasa nak bersanding balik la hehee...

el : sama tema plak tue.. mcm tau2 ja.. tp knapa ya elly teriak??? hehhehe beskat hobby baru dia..

Popular posts from this blog

pertandingan masak bubur asyura 2011

C.O.F.F.E.E

Lebaran 2017