Monday, December 6, 2010

::Hurei!! Hurey!! Last Day At HCH::




Pagi tue elly bangun awal
xcited sbb tau berita ari tue last day
esknya dh boleh balik


tengah lepak2 my SIL sampai
mmg x sangka dia nak mai
sbb elly asyik sebut jerr nama maklong dia
SIL ambik time off & drive dr alor star mai png alone..

Elly bermanja2 ngan mak long sbb dpt hadiah..


"Little Hello Kitty with Strawberry Dress"


Aksi manja lagi..



Lunch time.. suapkan elly sup carrot + ubi kentang + teluq
Nak makan sendiri..

Cobaan utk snap gambo kat mirrow.. heheh malu jerr x menjadi..
Berposing sakan la elly ngan mak long nih...

Elly buat mulut baby..
SIL plak layan elly main kat lobby


Masa utk oksigen..

Petangnya...mummy belikan bellon.. sukerr sgt elly tiup2 bellon tue..

Sepit kecik cenonet ni jd pilihan
Malamnya... lps mummy sembahyang turn elly plak... tp kata nak sembahyang tp mata ke lain dok tgk iklan kat TV


Bual2 kosong ngan daddy.... agak2nya la kan apa yg di ceritakan si elly ni kat daddy dia ya???
Ellesya : daddy, sya nak naik horse, nak naik elephant, nak naik kenggaruuu....
Daddy : fuyoooo.... byknya....

With mummy plak..
GD NITE
*

*

*

*

*

*


Esoknya paginya
elly awal2 lagi dh breakfast milo..
x sabar nak balik umah

Selamat tinggal bilik 205
Buka balutan drip.. elly sungguh baekkk cikit pon x nangis..
Sementara tunggu daddy sattlekan check out kami layan dulu kolam ikan ni..
Gambo kenangan di depan hospital..

Elly rindukan seat dia di tengah2 tue...

Sesampainya di rumah
elly cover seminggu x tgk cd kegemaran dia..

crita pasal turtle.. layan smpi habis.. elly dah semakin sihat.. batuk dh ok cuma kami akan jumpe doc semula utk checkup pada khamis ni 09/12/2010..
EmmuuuaAHhHH utk my lil princess

ELLESYA AFREENA MOHD NASIR

7 comments:

kasihredha said...

Alhamdulillah elly dah balik..
suka tengok elly pakai telekung smbahyang..cute.

LYaFRINA said...

syukur, elly dh blik rumah..keadaan dah ok yer.. bestnyer dpt duk hospital camni kan..selesa skit..

Fieza79 said...

alhamdulillah dh leh balek umah..sure elly suka sgt dpt balek umah...moga terus sihat ye pasni...

dilazfamily said...

singgah blog saya jap..ada kejutan.email saya fadilaz_29@yahoo.com

'NuReeN' said...

kasih redha, lya, fieza :

alhamdulillah... elly semakin activ seperti dulu & mulut pot pet2.. hehhe esk kena p follow up selps seminggu kuaq spital..

dilaz : ok saya dah singgah & email kat akak... tq so much.. saya terpilih.. semua utk elly... :)

eB@mamaAerish'n'Aed said...

alhamdulillah....

senang ati dgr... :)

photo tangkap gambo sendiri tuh layak msk contest tau... ader contest tuh... msh on lagi... :)

'NuReeN' said...

eb : a'ah.. hati mummy paling lega...

ala x cantik la eb.. hhuuu malu jerr

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011