Wednesday, December 29, 2010

" A tu Z "




Kami ke A tu Z
Cari2 bahan2 mentah
bahan2 mentah????
hehheee
bhn2 utk buat hantaran adik aii & abg aii yg dh bertunang 2 minggu lps
walpon dh lps nak publish gak n3 ni..




Ellesya : ni mummy rusa..



Ellesya : ni baby rusa


Hampir sejam kami dic2.. perut mula bergelora & berdendang sayang.. so lunch paling cepat di mana????


*


*


*


*


*


*


*


*
Di sini la..........................


Minah yg tgh berlari2 tue adik aii la yg baru bertunang 11/12 lepas.. nak tau cerita terjah cini

http://nureenasir.blogspot.com/2010/12/majlis-pertunangan-my-sis.html


&

untuk my brother plak disini

http://nureenasir.blogspot.com/2010/12/merisik-meminang-d-johor_20.html





Masuk jer dlm tue, elly mula garu2 kpala yg x gatai.. sbbnyerrr nmpk playground yg mana mummy x izinkan dia main selagi dia x mkn.. so tgk dr jauh jerr la..



Ke depan temankan daddy order makanan..



Penuh bergaya daddy datang dgn makanan..



Bismillahirohmanirrahim.....



Ni apa hal plak.. smbil pejam2 mata nih.. ooooooooooooo happy sbb dh mkn & sat g bleh p main...





taraaaaaaaa.....




Awat??? sakit pungkuq kerrr???


8 comments:

el said...

smlm baru je aku terjah mekdi hehehe..tp mekdi kt qbay x sedap lah..

setakat ni paling best kat bkt jambul hehehe

chugie said...

nureen buat sendiri hantaran tu ye? bagusnye..

'NuReeN' said...

el ~

tue la aku baru baca hg terjah mcd semlm.. aku msk tau semlm tp wat makaroni & mushroom sup jerr..

LYaFRINA said...

comelnyer deko dlm kedai a tu z tuuuuu..

uouls look GREEN la!!

'NuReeN' said...

chugie ~

a'ah tp nureen buat yg abg je yg adik dia buat sendrik nureen juz bg idea cikit2 jerr sbb masa tue elly demam & warded kat HCH

'NuReeN' said...

lya ~

kedai tue baru buka yg baru.. yg la sempit.. tapi mmg puas ati la beli c2 murah sgt2..

tq.. tp nureen ari tue tudung jerr ijo baju putih.. baju ijo x der... hehhee

Fieza79 said...

malam kemarin dulu pon pekena mekdi di megamall prai...nk cari benda laen..bnda tu dh tkde..so lyan mekdi jela...huhuu

'NuReeN' said...

fieza ~

mcd fvret aii.. asben plak kfc.. elly 2 2.. ngeh3x..

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011