...pabila ellesya mula berblog....

Asyik mummy jerr ber blog..
sya pon nak jgk..
tgk gaya sya berblog..
mummy jgn kaco k..
sya pon pandei..

Di umah PIL

ooooo... sat la...

issshhhh kacau la mummy nih..


Di umah sendirik..
 
ok ja x dak kerusi pon kan...


Seriusnyerr anak mummy ni berblog....
 
 

aik... mouse dah panjat lappy la elly... heheee


Comments

eB ezrin said…
wa ha ha... abes la.... kena bersara >_<
'NuReeN' said…
eb ~

itueww la... huhuuuu.. masa ni tgh wat keja opis dirumah...
K-Baby said…
Salam Mommy,
Nak invite Mommy untuk join contest dan menang cute slogan tees for your kids sempena pelancaran blog kami!
Thanks ya.
mykedaibaby.blogspot.com
Ya ALya said…
kemana tumpah kuah kalu tak ke nasi kan.....heheheh.....

pas ni susah la mak nak berbelog yer.....
chugie said…
amboi..kan main lg dak ni ye.. pas ni bleh gantikan mama ye.
mamalieyna said…
huhu..kalau arif pun, si mama terpaksa la mengalah kalau dh dpt kt dia lappy ni..huhu..comel jer!
'NuReeN' said…
K-Baby : InsyaALLAH.. annti saya terjah... tq invite saya :)
'NuReeN' said…
Ya Alya ~

huhuu... tue la klau dia x tidoq lagi mmg x leh nk on lappy sgt..
'NuReeN' said…
chugie ~

klau tanya -sya buat apa tue... sya wat keja tekom (telekom) jugak...
'NuReeN' said…
eina ~

anak2 kita membesar berbeza kan ngan zmn kita dulu... ;)

Popular posts from this blog

pertandingan masak bubur asyura 2011

C.O.F.F.E.E

Lebaran 2017