Wednesday, December 22, 2010

::elly berbeskat di laman PIL house::



singgah relaxkan pikiran jap
layanzzz elly berbeskal di laman rumah PIL
with cucu jiran sebelah rumah 'fara' tp elly panggil 'para' hehe...
siap ada dengunq lagik...
jgn bosan yekkk layan gamboo my lil princess...














eh3x..
Gaya naik beskat..
Penat mengayuh, masuk umah layan fvret friuts elly 'papaya'.. tp elly ni bkn stakat papaya ja dia suka, apple ijau, pelam manis, anggur, strawbery, plum hitam, pisang, rambutan... tp durian dia x suka.. hehhe
Penuh sopan..
jom2x.. sambung wat keja... kerja3x!!!


8 comments:

Gieyana said...

haa..p wt keja...kekeke

tgk sonot jer anak ko main beskal..luas laman..

zura@iwan said...

ngah relaxkan pkran gk ni..hiks

pandai dia kayuh beskal ni..hehe

'NuReeN' said...

gieyana : laman x luas sgt tp gambo tue menampakan luas..

'NuReeN' said...

zura :
relax bagus utk otak kan.. x kan 24jam nak perah ja

chugie said...

best betui tengok dorang main2 beskal tu ye.. mujur ade ruangan besar depan umah tu, senang skit nak pantau dorang main, dr nak biarkan dorang keluar berbasikal..

wan nurul hezrina abd halim said...

mesti syok dapat layan beskal.tengok jer muka elly hepi jerk..wow suka mkn papaya.mesti lawas buangnyer.hehe bgus ajar budak2 dr kecik supaya suka ngan buah n sayur

'NuReeN' said...

chugie : a'ah biar jerr main dlm pagar rumah tue.. x der risau dah..

'NuReeN' said...

hezrina : mmg suka sgt2 mkn buah & sayur.. pelawasan pon cpt.. hehehe.. x der la risau susah ke lambat ke..

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011