"::PesTa PeNanG::"



Semalam
1st time bawak elly g pesta
& ke 2 kalinya kami ke pesta sepanjang
6 tahun kami bermastautin di penang ni..


Rumah hantu daaa.....

Elly teruja..


game 1st yg kami naik

muka elly takut + seronok

bila tanya best x?? bessttttt... tp muka....


;)


:))


Kami naik ni la.. ntah apa nama dia pon x tau...



Muka mcm mengantok ja....


mummy & daddy ja extra smile...


Dah happy dpt main bubble.. gambar jd blur sbb batt camera abis so kena la guna camera hanset..


ICT pesta... hehehe...


Besssstttt...


Bubble3x...




ICT lagik.. ni guna camera anset daddy plak..


Penuh air sabun atas kpala daddy..

ok.. dahhh.. nak stop disini dulu, susah tol dok ber n3 dlm keta nih..

jumpe lagi...

kami dah on the way ke KL, esok nak ikut rombongan family ke johor meminang utk my brother. Doakan kami selamat pergi & pulang..



Comments

zura@iwan said…
tu la kan x jumpa lak kita smlm...hehe

anak mmber pn beli pistol bubbles tu..hikss
el said…
mmpoih la aku kalo g sure danish mtk beli pistol bubble tu..ritu sggh kat padang kote x abis2 mtk mama..nak pistol air..hahah siannya
w/pun aku x suka g pesta..insyallah nk bw budak2 tu g tgk..tp rsnye g awal kot..takut rmi aku lak yg pitam
'NuReeN' said…
zura~
pistol bubble tue mula2 x brapa mau kuaq belon bila dh terror kuaq memanjang..

el~
aku pon x brapa suka g pesta.. tp mlm tue kami p x ramei org nk jln pon sng.. bwk la el.

Popular posts from this blog

pertandingan masak bubur asyura 2011

C.O.F.F.E.E

Lebaran 2017