Wednesday, March 30, 2011

... mengimbau kenangan.....

hari ni last day Internal audit
ptg ni closing
so relax kejap
tp x lama sbb 4/4 ni ada lagi internal audit
huhu...
ari2 kena stayback..

hhhmm kembali kpd tajuk n3
apa yg mengimbau kenangan tue???
hehehhe

ni ha pasal bdk comel ni la
mak tok (my mum) dia terjumpa
baju yg mak tok buat utk mak teh
22tahun yg lalu

so tanya elly
nak pakai x baju mak teh
masa kecik2 dulu

dia nak pakai
so bila pakai cmfrm la berposingkan
aikkk... gini plak posing dia..


ni ala2 pegang pedang samurai kerr elly
hehehe...



ni plak gaya nak pukui mummy
huhuuhu mummy nangis nanti....

Ellesya : pukuiiiii mummy....
Mummy : huhuhu.... wawawawaaaaa.....

dish3x... x kena la.. kena lantai hehehe
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
ni lah dia gambo 22thn yg lalu
hehehhe... cari mana satu mummy elly ni???
saya yg paling kiri tue la
yg rambut ala2 mengerbang gitue..
yg tgh mak teh & pak ngah
yg kanan kakak aii la yg jd cover girl mjlh NUR bln 3 ari tue
hehhee
dan baju yg elly pakai tue yg mak teh pakai tue la..

ni gambo kat airport KL rasanya
kami 3 beradik menuggu kepulangan ayahanda terchenta
pulang dari mengerjakan Haji
tahun bila ya
x hengat la
rasanya sekitar 90an la..

ok jom kita kuaq lunch
perut dh lapo
ptg ni smbung IA lagi
;)

Monday, March 28, 2011

....... taste elly, dia sendiri yg pilih........

~autopublish~

salam kwn2
skrg ni makin kerap aku buat autopublish
mau x nya
bila wat keja smpi lewat pagi
boring & tension
so buat la n3 siap2 kan
sbb bila dah msk opis nk jenguk blog pon susah
sbbnyerr nak audit esk ni ha
risau tol...

weekend lps kami balik jitra
so mummy ajak daddy ke pacific nak carikan kasut buat elly
dulu dah pernah tgk 1 kasut tue
berkenan la di hati ni
tp bila elly try di kaki dia
dia x brapa mau
dia nak pilih sndri
so nak tgk taste elly mcm mana
jom....
haaaa.................. warna wajib adalah pink
ni baru tapak kasut dia...

aik... wat apa tue elly???

hhhmmmm.... suka tol mummy tgk gambo ni


aik... wat mulut muncung ropanya...

elly x puas membelek2 kasutnya...


taraaa... ni la kasut pilihan hati elly
mummy nak carikan kasut utk elly pakai masa kndri nanti
x pe nanti kita cari lagi k

ni elly bleh pakai jln2
ada diskaun 20%


ELLESYA : ni clr brown, ni orange, ni pink..
siap dok bg tau mummy clr kasut dia..

amboiiii... muncungnyaa....

ni buat muka apa plak??

isshhhh....

hhhhmmm

lagi aksi muncung elly yg terbaeekkkk

mummy punya la senyum elly wat muka plak dia..

singgah mkn keay teaw iman kat jln mergong alor staq
pastu singgah bundle sebelah kejap tue jap
ushar2...


peace mummy...
ok dahhh... kami nak blk...
tok, wan & maklong dok tunggu kat umah


Friday, March 25, 2011

::we in GREY!!! - apa tue????::

salam & slamat pagi
hari ni x dpt nk ber bw lagi
selasa dh dekat
internal audit menanti
so jom layan kami in gray
apa tue???
baju kami daaaa



elly malu2 plak


yeaa.... ronda2...


hmmmm
dok lawan menjerit ngan daddy dlm keta
mcm eb kata aerish suka menjeritkan
elly pon sama la eb
nak tgk aerish menjerit
kat n3 ni...

aerishadania

nureen ambik gambo aerish ek eb.. ;)
tgk sapa lagi kuat menjerit eheheh...

oopppssss...... wawawaaaaaa....

hhehehehe


dadddyyyyy.... (ambik elly menjerit hala kat daddy)

ok kami dah sampai
di padang broooommmmm
jom layan dinner kami weekend lepas


daddy punya ABC tp elly tetap yg akan rasmi dulu

cendol.. mummy punyerrrr

santapan pertama
satey daging & perut

mcm x caya ja
elly mkn satey perut
satey daging dia x mau
dia kata sedappppp.....


mkn dok dok berangan kerrr???
layan stim nmpk!!!

ni mummy yg request PASEMBUQ
sedap tapi kuah sedikit cair
klau pekat melekat cmfrm licin kan
ni pon hampir2 licin jgk hehehhe

jom... sape nak ikut mummy...
p seberang jaya!!!
hehehhee
c u..

Thursday, March 24, 2011

:: menunggu jam 9.50 malam::

mlm selasa lepas
sementara menunggu tibanya detik 9.50 malam..
detik apa tue???
detik nak msk GSC la
yg di storykan di n3 ni

kami pusing2 dalam queensbay
so semestinya lah
akan ada aksi2 bergambo kan

kami singgah di Manhattan fish market
ambik gambo elly
berposing sakan la si comel nih..

jom kita layannnnzzz.....






daddy plak dok mengajor posing gini gitu & gini...
hehehee







org tgk wat tak tau jekkk....


main cakkkk plak...


eh... elly x nmpk ke daddy kat blkg dia...
hehehhe..
k daaa... smbung wat keja k..
skrg ni sgt2 bz
sbb 28/3 ni kami ada internal audit
perrgghhhh...
sakit dh blkg nih dok wat keja...
moga audit nanti x der sbrg kesilapan...
AMIN...



Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) design village (1) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) Hard Rock hotel (1) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kapit (1) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) pantai merdeka (1) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (28) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (47) recipi (21) reunion (1) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sukan negara (1) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011