barbie cake

assalamualaikum
autopublish

5hb feb yg lepas
kat tadika ellesya ada besday party
depa celebrate besday utk yg bulan january & february

blk ja keja, mcm biasa ellesya akan lepak dlu kat umah bb sitter
bila mlmnya anak bb sitter antar ellesya balik
siap bawak bekal la...
walaupon besday ellesya bln 8
lambat lagi kannn
dia dh dpt cake barbie dr anak bb sitter
wahhh... best la tu
mmg dh lama ellesya nk cake barbie mcm ni :)
posing itueww harus la kan
hehehe....
lama benor ellesya tgu daddy balik
dh dekat pkl 11, daddy tak sampai2 jugak
last2 mintak kat mummy, dia dah nk potong cake
 kami ber2 jer mlm tu
emir dh dibuai mimpi2 indah hehhee....
bersemangat ellesya tiup lilin tue tp x terpadam jugak
tarik nafas panjang2.....
sekali lagi tiup.... smpi bersembuq aiq liuq
barbie dah surrender la...
bersedia untuk dipotong
potong skali terus jilat
haishhhhh..... ada plak.. seb baik sempat tarik tangan ellesya
skali lagi potong yerrr
yeeaahhhh..... dah selamatkan
barbie dah sexy la... hehhehe
tq to linda, anak bb sitter, buatkan cake barbie ni utk ellesya :)




_____________________________________________________

jom singgah



Comments

Zie said…
ingatkan birthday elisya.. sukanya dia.... dok rancang nak buat kek ni jugak kat 2 orang anak dara tu..
wahh baiknya anak bbsister ..cantik kek dia
Nens Collection said…
comelnyerr..sayang nk makan kan..hehe
incoming project mgm nak buat bedna ni
tpi enta bile
tgh penat plak
maybe time besday ara kat school rasanya
*berselera sunggu nureen makan cake!
dhiera said…
ellesya mesti rapat dgn family BS dia siap dapat kek barbie free2 lagi. cantik plak tu kek ye~
el said…
mkn sorg je ea kakak ely ni hehe
Qhaifa Nur said…
geram auntie tengok kek ellesya tuh...cantik dan sedapnya...
watyz said…
cantik nye kek.. nak ckit... hehehhe
Nafira usof said…
cutenye kek tuh~
anak dara mesti sonok kalo dapat kek camtuh kan~
best la blm smpai brthday dah dpt kek :)
kek coklat feveret sy
rohayu osman said…
ala... mcm sedap je.. nengok pun boleh terliur plak... hehehe
taknak komen psl kek...nak komen psl anak dara hang...

cantek dia ni masa besar nanti..kecik2 pun dh nampak mcm mix...bkn mcm dari m'sia, hihi
Zee Suhaini said…
salam kenal ye..

comey la kek ellesya..
Kesuma Angsana said…
he he cake yag nampak cantik !
wantie said…
cantikkkkkkkkkkkkkkkk...pandai dia buat.

untung elly kan..kan..kan..

Popular posts from this blog

pertandingan masak bubur asyura 2011

C.O.F.F.E.E

Lebaran 2017