Monday, February 18, 2013

barbie cake

assalamualaikum
autopublish

5hb feb yg lepas
kat tadika ellesya ada besday party
depa celebrate besday utk yg bulan january & february

blk ja keja, mcm biasa ellesya akan lepak dlu kat umah bb sitter
bila mlmnya anak bb sitter antar ellesya balik
siap bawak bekal la...
walaupon besday ellesya bln 8
lambat lagi kannn
dia dh dpt cake barbie dr anak bb sitter
wahhh... best la tu
mmg dh lama ellesya nk cake barbie mcm ni :)
posing itueww harus la kan
hehehe....
lama benor ellesya tgu daddy balik
dh dekat pkl 11, daddy tak sampai2 jugak
last2 mintak kat mummy, dia dah nk potong cake
 kami ber2 jer mlm tu
emir dh dibuai mimpi2 indah hehhee....
bersemangat ellesya tiup lilin tue tp x terpadam jugak
tarik nafas panjang2.....
sekali lagi tiup.... smpi bersembuq aiq liuq
barbie dah surrender la...
bersedia untuk dipotong
potong skali terus jilat
haishhhhh..... ada plak.. seb baik sempat tarik tangan ellesya
skali lagi potong yerrr
yeeaahhhh..... dah selamatkan
barbie dah sexy la... hehhehe
tq to linda, anak bb sitter, buatkan cake barbie ni utk ellesya :)




_____________________________________________________

jom singgah



17 comments:

Nurzakiah Hanum said...

cantiknya

Zie said...

ingatkan birthday elisya.. sukanya dia.... dok rancang nak buat kek ni jugak kat 2 orang anak dara tu..

Adlin ✿ Queen Of 3 Princess ✿ said...

wahh baiknya anak bbsister ..cantik kek dia

Nens Collection said...

comelnyerr..sayang nk makan kan..hehe

Sidratul Muntaha said...

incoming project mgm nak buat bedna ni
tpi enta bile
tgh penat plak
maybe time besday ara kat school rasanya
*berselera sunggu nureen makan cake!

dhiera said...

ellesya mesti rapat dgn family BS dia siap dapat kek barbie free2 lagi. cantik plak tu kek ye~

el said...

mkn sorg je ea kakak ely ni hehe

Qhaifa Nur said...

geram auntie tengok kek ellesya tuh...cantik dan sedapnya...

watyz said...

cantik nye kek.. nak ckit... hehehhe

Nafira usof said...

cutenye kek tuh~
anak dara mesti sonok kalo dapat kek camtuh kan~

MAZLIZA ABD RAZAK said...

best la blm smpai brthday dah dpt kek :)
kek coklat feveret sy

rohayu osman said...

ala... mcm sedap je.. nengok pun boleh terliur plak... hehehe

ALoNa CintamaniszLite said...

taknak komen psl kek...nak komen psl anak dara hang...

cantek dia ni masa besar nanti..kecik2 pun dh nampak mcm mix...bkn mcm dari m'sia, hihi

Zee Suhaini said...

salam kenal ye..

comey la kek ellesya..

Kesuma Angsana said...

he he cake yag nampak cantik !

wan nurul hezrina abd halim said...

alahai kek2 secantik elly=)

wantie said...

cantikkkkkkkkkkkkkkkk...pandai dia buat.

untung elly kan..kan..kan..

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011