Monday, February 4, 2013

happy moment wit kids

assalamualaikum
autopublish

last week nureen EL 2 hari
tp daddy keja macam biasa
khamis plak mmg cuti maulidur rasul kan
jd 3 hari la nureen cuti

isnin tue masa kat tadika
cikgu nora ada call bg tau ellesya muntah2
d sbbkan dah pkl 3ptg nureen mintak cikgu dia monitor kejap
bior dia rest

mlm tu demam ellesya mmg spike
esoknya dah ok
so nureen bawak ellesya g queensbay main2
 skali gus nak belikan ubat demam ellesya dah abes
beli kat farmasi dlm queensbay
knape x beli jek kat farmasi luar???
sbb ellesya suka ubat demam tue
ada rasa strawberry hehehe...

jom layannnn....
sila jgn melugai@muak yerr
every inch of moment nureen tarok kat cini tau
semua nih utk kenangan
sesampainya kami dlm queensbay
emir yg relax & ellesya yg dah tak sabar nak main
wat muka sedih bila nureen ckp singgah farmasi dlu belikan ubat

masuk cini murah jekk
rm5 utk 20minit, emir free tau sbb emir x leh jln lagik
klau opis hour, depa tak jaga sgt
tp klau hari cuti mmg depa srh keluar la bila dah timeout
hahhaaa

bak kata daddy 
"bakat terpendam... bakal jd tunner v-tec turbo"
hehhehee

muka hepi dpt duduk dlm thomas tue

nak kemana tue...
hati2 yerrr

walaupon emir belum bulih berjalan
dia activ mcm terror kan
x dernyerr nk hirau sape2..
di tinggalkan... mana ellesya??

patuttt arrr.....
bila emir pandang camera ellesya plak pandang kelain

tapi bila ellesya pandang camera, emirrrrr.... pandang la camera..
ssh betol nk ambik pic depa 2 nih

mula2 bg pakai baju ni emir rimas bila nureen tutupkan kepala dia
tp masa ni dia tgh khusyuk main
tak derr nya nk perasan hahahaa

dah tergelungsor skali masa masuk dlm keta nih
tak serik... tetap nak main

suka tgk aksi emir masa ni
rasa mcm cepatnya masa berlalu
emir dh besar
khusyuknya kakak sya membaca

ellesya dah mula jeles
nak masuk dlm keta tu

tak kan dapat punya...
ni emir yg punya.. siap peluk lagik keta tue

cuti2 m'sia nanti bleh la emir drive keta daddy yerr
hati2 emir, tak kan nyanyi sambil bawak keta sampai kena berdiri???

sukanya dia

kuaq dari keta biru, dok ligan keta merah kakak sya plak
aiii... tak cukup satu keta

ellesya dpt gang
adik tue dah bleh berjalan 
baru 11bulan.. lebih kurang besar emir ja

 bila kalih kat emir ja
tgk la.... nak melintas sebelah pon nak melalui menan tuh
kan dah jatoh hahaa
masuk cini 3 minit ja
sbbnyerr....

tgk la... pantang tau
semua nak masuk mulut
puas main mula la lapar kan
kita minum dlu
sementara kakak sya main yg lain plak
terbang bersama
cak... jom2..
kita balikkkk.....
sempat posing dpn pintu utama yg dkt ngan parking keta kami

ni semua utk chinese new year punya
masuk ja dlm keta emir tidoq dlu
smpi berkerut2 dahi

kalih ja blkg.. ellesya pon polo...
hehehe... penat depa main dlm aeon tadi :)
______________________________________________________


jom singgah sebentar





14 comments:

mamalieyna said...

emir dah besar la.. dh boleh main sama2 dgn kak elly... ^_^

happy moment tuk anak2x.. penat sgt tu haa, lentok semua..

Anum said...

salam isnin
singgah pagi
apa khabar pagi ini

mama ila said...

wahhhh...heppy nyer kak ngan adik main2.. =)

Gieyana said...

weh..hgpa mmg duta qb laa..selalu lepak sini..:)

wantie said...

gieyana- bagus gak idea tu. Duta QB. nak ti aku propose kat QB.

main sakan depa nog. sampai letij tetido..

eima said...

tak sihat pun elesya nk main lagi ok la tu ... tak la risau sgt sbb die aktif

Qhaifa Nur said...

kasihan ellesya demam tapi bila nak berjalan lupa kejap ya...seronok main dengan adik...

Cho Zila said...

memang momen indah bersama merekakan...

el said...

sokong G..hahaha
tu dia smpai tertido depa 2org..penat sgt main

adianiez AIDA said...

suka nyer tgk gambo emir. tak sabo aida nak tunggu izzat besar skit and merangkak mcm abg emir :-)

Nafira usof said...

alololo.. sweetnye 2 badik tido.. penat sangat lah tuh.. kiut jer..

Zie said...

wah bestlah wak depa main-main kat dalam eon senang tak payah berpanas kan.. hehehe syok tengok emir dah macam besaq dah.. emm semangat tengok dia...

wan nurul hezrina abd halim said...

emir nampak lincah betul.suka btul tgk dia kesana kemari=)hehe..elly nampak tak bape cihat lagikan nureen?moga dia chat betul2

LiYa HaNiF :: said...

seronoknya mereka dapat main yerk...

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011