Friday, February 22, 2013

dpt jugak main netball :P......

assalamualaikum
autopublish



mmm... dah lama x main, urat cekang2 abes
last main 2011, last year preggy tak leh main
so bila ada peluang, apa lg, cepat2 mintak izin soami terchenta
kena la pujuk baik2 kan... akhirnya.. dpt jugak main
nureen tepi skali tuh GA...
mula2 msk padang nmpk skema ja
tgk team mokcik2 nih naik gerun jugak mulanyerr
ellesya pon nak tompang
dah suruh duduk bawah khemah, tp nk gak bergambar
CHALLENGE!!!!!!
trademark TM doh... GK!!! nak tomoi ngan sape tuh???
 pas satu game
rest sat sambil layan ellesya kat bwh khemah
aloooohhhh.... masam nyerrr....
knape nih???
oooo.... ini ropanyerrr
mummy dh kaco la yerrr
jgn tak tau, ellesya mcm pro kan hehehhe
tuan empunya yg bertudung oren tuh 
fiefi... pinjam jap yerrr ;p
wahhh... setting aper tuh
perghhhh.... daddyyyyyy, ada gaya tak anak kita??
ni tak tahan nih... ngalahkan mummy plak
ke daddy kena bila satu utk ellesya??? ;p
muka sposen ni gak kena posing yerr
uikkk... sahabat2ku...
gedix tue harussss
ellesya nak msk padang jugak tau!!!
dok pujuk kat mummy smpi kat padang.. hehehe
kan bagus.. lepak jerr bawah khemah nih..
sweet la anak mummy nih
msk dlm dewan.. rehat kejap n lunch kat c2 jugak
sempat g usha2...
buah tangan dari sana
hehehe, sapa nak bagi??? beli sndrik la kan...
durian crepe RM10, karipap + cucuq badak + cucuq keria = RM10

sapa menang???
offcoz la team TM kan hehhhee
seisi terima adiah nureen x der sbb dah blk, nak blk kg ptg tu jugak hehehe
___________________________________________________

jom singgah



16 comments:

Nurzakiah Hanum said...

bestnya
dah lama x main bola jaring :)

amiey lee said...

wahhhh lama tak g bersukan..kta kalau main netball asik pegang centre..wa..hahahahahaa sbb kecik sgt kot...
nureen ni url baru kita..hopefully dpt aktif berblog balik heeeee http://amieylee.blogspot.com

diana said...

wah..best nih..
sukan paling saya minat masa sekolah dulu..sekarang tak de peluang nak main..heheh

nea lopah said...

alloo..best nyer. Tak team pun nmpak hebat belaka ni.

Cho Zila said...

dah lama sesangatler akak tak main net ballni.. zaman sekolahjer.. akak GD... nampak mantap pasukan...

Nafira usof said...

waahhh.. baguslah Nureen nih.. masih aktif main bola jaring~

tahniah!! siap menang lagi~

eB said...

oooh elly minat camera g2 yer... geng ngan auntie Er la g2... camera samer... hik3
GA? tabik spring... eB x reti men netball ;p

wantie said...

tahniah sebab menang.
jeles sebab nak main tapi tak boleh.

Zura@Iwan said...

aku minat netball..haihh lama tk main nieh....

kalau ada geng leh join skali ni..hehe

*azni* said...

azni tak reti sgt main netball..huhu..ms sekolah dulu aktif dlm olahraga..

Imah Dinor said...

wah masih aktif ye..imah dah lama bsara hu...semput...

el said...

sportgel abis
malas lah aku nak sport2 ni haha

rohayu osman said...

dah lame tak main netball.. teringin jugak.. mesti mengah2 lari kejo bola... hehehe.. ingt zaman sekolah dulu...

BUNDA a.k.a KN said...

salam ukhuwah dari BUNDA

Kesuma Angsana said...

wah bestnyer..

Karukord jagau said...

besarnya kumira...nk pinjam bulih? ^_^

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011