Tuesday, February 19, 2013

hot mama beraksi d subway

assalamualaikum
autopublish

ada org ngidam lerr bila tgk n3 nureen mkn subway 2 minggu lepas
hehehhee
siapakah gerangannyerrr????
ni lah dia orgnyerrr....
semangat tak????
sori yerr wantie, nureen tarok gak gambo nih hehehhe

ni ayu ckit kan hehehe....

zura, mcm biasa paling lmbt smpi
hahhaa, bkn lmbt sbb jem ke hape
opis dia atas subway ni jerr
tp zura kena kuaq lunch tepat pd masanya

amboiii... dok bercerita apa la mek nureen nih
smpi g2 ha mulutnyerrr
mcm biasa nureen la paling awal smpi
yg bleh awal sbb singgah kedai cake dlu belikan donut utk ellesya
tgk2 12.40 tgh ari dah tercegat depan subway hahhaa

kira nak candid ja...
sat la, nureen x dan nk ready lagikk...
kami yg vogue 

last.. wajib kami ber3...
menyenget2 bdn nureen nk snap ber3 punya pasal hehhee

el.... tak dpt join sbb nak ambik anak skul
gie... nureen tak rojer pon, sbb gie myb x dpt join, tahniah yerr gie
_____________________________________________________

jom singgah



14 comments:

Nurzakiah Hanum said...

nyum2

e!ya said...

selara sunggoh makan er..nyum2 sedappkann

Nens Collection said...

syokknyerr makan bila ade geng..lg berselera..hehe

Zura@Iwan said...

baru keluar entry ni..hahaha..

aku dh update lama dh..huhu..

Huda said...

sedapnye makan2 ngan gang :) best2

Qhaifa Nur said...

sedapnya....
bila makan dengan geng rapat, seronoknya..

Imah Dinor said...

meriah...

ALoNa CintamaniszLite said...

amboi hangpaaaaaa....

Nafira usof said...

ambaiiii.. sonok eh kuar dating reramai cam tuh~

eB said...

im back.... rindu x? he3....
sedapnyer nmpk
kalo take away jadik keras np eh? hu3

NEKCIK said...

salam Nureen..wamboii hepi hot mama ni ye...betol tu kekadang kita kna ada time untuk diri sendiri...

el said...

tudia kebuluq org tu hahaha

Kesuma Angsana said...

selera sungguh tu ! sedapkan

wantie said...

huduhnya dia tu. awat la lahap sangat makan. nganga tak ingat dunia.
teruk tul wantie tu kan..kan..kan..

hmmmm fedulik K. lapor.

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011