Thursday, February 28, 2013

pertemuan rahsia di recipi rahsia

assalamualaikum
autopublish

rojer zura last minit ajak date
so bertemu lah kami d secret recipi
hehehhee

hot milk & hot choc bia bertemu
masing2 x brapa sihat.. so kena la minum yg panas2 :)

vietnamese noodles meet soup utk nureen

grill blackpaper chicken utk zura

tuan tanah yg tak brapa sihat pon nk interprem okehhh
sora dah ala2 ratu rock g2 hahhaa

zura pon x brapa sihat
baru blk dr langkawi tau hehehe....
___________________________________________________

jom singgah




18 comments:

Nurzakiah Hanum said...

salam sis
pagi2 dah buat anum kempunan
hehe

mamalieyna said...

ngedate ye.. sana sini org skt tekak la..seb baik eina tak.. takmo pun..huu..seksa..

mama tisya said...

jrg order minuman panas...tp kalo tk sihat mmg better minum air panas kn

el said...

masyukkk korg ni hahaha

Zura@Iwan said...

dah update...cpt plak entry ni..haha...

muka aku mmg nmpk mcm tk sehat la weh...ni pun aku duk rasa mcm demam lg...huhu

Qhaifa Nur said...

grill blackpaper chicken tuh nampak sedap....
akak tak order yang ini...

eima said...

aku tak penah mkn SR tau ..hihi nape aku tak leh jawab ...

nini said...

sedapnya makanan....semoga cepat sembuh ye kak...=D

wantie said...

ngedate eh..

ALoNa CintamaniszLite said...

skang dh takde rahsia lagi...hehe..

Ema Blog said...

meriahnya makanan...

Nafira usof said...

kalo tak sihat, pastu dapat makan makanan idaman hati memang syok kan~

zura pon x bape sihat.. batuk nih masih ade.. naik letih dah~

Syima ~Mama Kyra~ said...

kita pun baru mkn SR semalam =)
Eh Nureen nmpk kurus ckitla..cian dia xsihat eh..

izan mama mia said...

wah makanan...

LoVeNLiFe said...

Salam kenal.get well soon.

Jom singgah blog kiter..

http://surianireenz.blogspot.com

lieyalatif said...

Alamak!!! Terus rase nak mkn secret recepi plak hah....lieya suke mac cheese dieee...puas rase cheese die tu ...vietnam mee tu xpnah lak cube..nanti nak cube lah...

Gieyana said...

bst tak beb vietnam mee tue..aku suka sgt noodle2nih...:-)

sek bek hgpa dkt, leh dating selalu..:-)

Imah Dinor said...

sama la skeuga sakit tekak tp teringin nak makan ABC....

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011