Thursday, February 14, 2013

kalau lalu ja, sure ellesya ajak singgah


assalamualaikum
autopublish

cuba baca komen2 dari gang watsapp "HoT MaMa" nih
hot mama ditubuhkan hampir 3-4 bulan yg lalu kot
kami ber 4 bloggers penang


kalu betul la kami duta & masyukkkk, best jugak kan hehhee
mmmm.... apa yg lalu & wajib singgah nih???
lampu ni seakan2 kat umah kami
cuma bezanya, kat umah kami warna coklat
kat mana ni????

emir dah lapar....
sempat lagi bersenam dulu


ellesya, malu2 kucing plak dia....

taraaaa.......

salah satu restron faveret ellesya
pantang lalu mmg dia akan ajak singgah mkn

kami x try pon hat ni
tak tau la sedap ke tak, hehehhe


bekas sudu garfu ni dah jd mainan ellesya

dok sembang la ngan bekas tuh
apa yg daddy dok wat tue??

dok snap gambaq emir ropanya...
nk berwatsapp la tue..


emir makan dulu ya.....

tea 3 layer & lime juice wit asam boi
hahhaha belasah ja, lupa nama betui dia

roast & bbq chicken wit 2 bowl rice
kami order ni jerr.. sayur ke kerabu ke kami x order
sbb daddy x mkn, dah kenyang katanya
so nureen n ellesya jer yg mkn

anak dara ni dah pandai baca doa makan,
 selepas seminggu masuk tadika
so g mkn kat mana2 dia la yg akan bacakan doa makan.. :)
AMINNN....

_____________________________________________________

jom singgah


http://www.shera.com.my/

13 comments:

IntaNBerliaN said...

bagus ellesya... dah pandai baca doa makan untuk semua.. :-)

IntaNBerliaN said...

bagus ellesya... dah pandai baca doa makan untuk semua.. :-)

el said...

lau ang jd duta...mmg untunglah kami jd kwn ang..leh dpt diskaun voucher mcm2 lah...jgn kedekut haha amin

pandai kakak skun ea
kakak dah ok dah?

e!ya said...

nak join jugak geng penang tue hahahaha...wahh klu rindu QB..baca jer blog nieh..nk balik penang selalu xdapat so baca kat sini leh pgubat wenduu..

Zura@Iwan said...

hahaha....duta QB dasat...

sll hg mkn CRS gk noh...aku dh tk lalu...hehe

shark said...

lama x singgah cni..sehat ke cik nureen :)??

eima said...

yg slalu ajak benti bukan anak2 aku tp laki tu ..suka sgt ngan CRS ni ...

tp budak suka sbb ade sup ngan nasi die yg sedap tu

mama ila said...

ellesya suka makan kat sini yer...hihii...mmg best pun nasi ayam dia kann..sebab byk lauk yg kita boleh pilih..

Qhaifa Nur said...

lama tak singgah sini makan nasi ayam...kalau anak2 akak yang baca doa NureeN riuh shopping mall tuh.....

wantie said...

pandai Aleesya dah boleh baca doa.

CRS.. lamadah tak masuk

Nafira usof said...

lama sangat x gi CRS nih.. tetiba teringin plak..:)

Myra Jay said...

Nureen mmg sesuai jadi duta Qbay pun :)

Myra p terjah Qbay smpai taktau nak buat apa, luas sangat tak reti nak shoping ;D

ALoNa CintamaniszLite said...

pihak pengurusan masuk baca pun leh amek korang jd duta, hehe..

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011