kalau lalu ja, sure ellesya ajak singgah


assalamualaikum
autopublish

cuba baca komen2 dari gang watsapp "HoT MaMa" nih
hot mama ditubuhkan hampir 3-4 bulan yg lalu kot
kami ber 4 bloggers penang


kalu betul la kami duta & masyukkkk, best jugak kan hehhee
mmmm.... apa yg lalu & wajib singgah nih???
lampu ni seakan2 kat umah kami
cuma bezanya, kat umah kami warna coklat
kat mana ni????

emir dah lapar....
sempat lagi bersenam dulu


ellesya, malu2 kucing plak dia....

taraaaa.......

salah satu restron faveret ellesya
pantang lalu mmg dia akan ajak singgah mkn

kami x try pon hat ni
tak tau la sedap ke tak, hehehhe


bekas sudu garfu ni dah jd mainan ellesya

dok sembang la ngan bekas tuh
apa yg daddy dok wat tue??

dok snap gambaq emir ropanya...
nk berwatsapp la tue..


emir makan dulu ya.....

tea 3 layer & lime juice wit asam boi
hahhaha belasah ja, lupa nama betui dia

roast & bbq chicken wit 2 bowl rice
kami order ni jerr.. sayur ke kerabu ke kami x order
sbb daddy x mkn, dah kenyang katanya
so nureen n ellesya jer yg mkn

anak dara ni dah pandai baca doa makan,
 selepas seminggu masuk tadika
so g mkn kat mana2 dia la yg akan bacakan doa makan.. :)
AMINNN....

_____________________________________________________

jom singgah


http://www.shera.com.my/

Comments

IntaNBerliaN said…
bagus ellesya... dah pandai baca doa makan untuk semua.. :-)
IntaNBerliaN said…
bagus ellesya... dah pandai baca doa makan untuk semua.. :-)
el said…
lau ang jd duta...mmg untunglah kami jd kwn ang..leh dpt diskaun voucher mcm2 lah...jgn kedekut haha amin

pandai kakak skun ea
kakak dah ok dah?
e!ya said…
nak join jugak geng penang tue hahahaha...wahh klu rindu QB..baca jer blog nieh..nk balik penang selalu xdapat so baca kat sini leh pgubat wenduu..
Zura@Iwan said…
hahaha....duta QB dasat...

sll hg mkn CRS gk noh...aku dh tk lalu...hehe
shark said…
lama x singgah cni..sehat ke cik nureen :)??
eima said…
yg slalu ajak benti bukan anak2 aku tp laki tu ..suka sgt ngan CRS ni ...

tp budak suka sbb ade sup ngan nasi die yg sedap tu
mama ila said…
ellesya suka makan kat sini yer...hihii...mmg best pun nasi ayam dia kann..sebab byk lauk yg kita boleh pilih..
Qhaifa Nur said…
lama tak singgah sini makan nasi ayam...kalau anak2 akak yang baca doa NureeN riuh shopping mall tuh.....
wantie said…
pandai Aleesya dah boleh baca doa.

CRS.. lamadah tak masuk
Nafira usof said…
lama sangat x gi CRS nih.. tetiba teringin plak..:)
Myra Jay said…
Nureen mmg sesuai jadi duta Qbay pun :)

Myra p terjah Qbay smpai taktau nak buat apa, luas sangat tak reti nak shoping ;D
pihak pengurusan masuk baca pun leh amek korang jd duta, hehe..

Popular posts from this blog

pertandingan masak bubur asyura 2011

C.O.F.F.E.E

Lebaran 2017