Thursday, February 7, 2013

when da same 2 besday girls meet.....

assalamualaikum
autopublish

hari ke 2 di kampung masa cuti maulidur Rasul
blk kali ni bleh jumpa anak buah
anak adik nureen syat


zara makin bambam
gebussss tol kulit dia
lebih bambam dari emir dlu tau

ni la dia
bila besday girls bertemu
ellesya mmg suka baby girl
asyikkk dok mintak kat nureen, dia nak baby girl
bangun ja tdoq nmpk baby zara terus peluk
tu sbb la mata sembap lagi hehehe

nia zara - 5 bulan at 6.5kg
ellesya afreena - 5 tahun at 13kg
hehehee....

sporting tau
zara pandai la tgk camera

zara terhibur
ellesya penghibur :)
_____________________________________________________


jom singgah sebentar





17 comments:

mamalieyna said...

amboi semangat betul dia... mesti kak ellesya geram tu...hehe~

Nurzakiah Hanum said...

tomeinya dia

MAZLIZA ABD RAZAK said...

MAK AI...BULATNYA & COMEI :)
anak sy dlu 5 bln xsmpai 5kg

Nens Collection said...

ammar haziq 3 tahun 19kg..ekeke

el said...

wahhh kakak nak adik pompuan ye..hehehe

comel betul zara tu haihhh geram tgk

wantie said...

ya la nureen memang bam bam baby tu. geram... lagi bam bam dari emir da...

lieyalatif said...

ya Allah nureen!!! geram tgk zara...tembam gebus haaaaa...dgn putih die...mmg pakej lengkap laa tuk baby comelll heheheeh

kelako tgk ellesya pelok zara tu..beriya2 hah pelok nye hahaahahahah

watyz said...

uish... semangat btol zara ni...

syazie blog said...

waa...mmg nampak bby aku sesangat semangat...hahaha...

Imah Dinor said...

comelnya dia..geram tgk..anak sendiri pun xpuas nak main tau...

Nafira usof said...

alahaiiiii.. comelnye~
gebu sungguh yer bb tuh nureen~
zura tengok gambar nih pon geram nak gomoi2..:)

Cho Zila said...

seronok nampaknyer .. babytupun cam pandai2jerler...

Kasih Damia said...

comeynye zara...bambam,gebus

sue zainun said...

dua2 comel..geram tgk tangan baby tuh..gebuss

하니 said...

Haha..ni baby obese ka apa?

하니 said...

Haha..ni baby obese ka apa?

syazie blog said...

hamboii ummul nie...BMI maintain ok...sangat sihat...cepat la balik...nant anak menakan x kenai ang...hahaha

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011