Wednesday, February 20, 2013

wordless wednesday

assalamualaikum
autopublish

kerja siapa ni?????

beras berteraburan

EMIR!!!!!!!!

semlm bwk g checkup
emir : 10bulan seminggu
berat : 8.7kg
tinggi : 73cm
kebolehan : berdiri sendiri, meniti melalui meja krusi, & mencoba utk menjalan :)
____________________________________________________

jom singgah



19 comments:

Nurzakiah Hanum said...

lariiiiiiiiiiii
hehehe :)

Zie said...

wah dah nak berjalan.. syabas.. pasni jenuh ligan.. hehehe

Nens Collection said...

gula ke tu..hehe
tu la kebolehan sy mama..hehe

Kasih Damia said...

damia 10 bulan da xmo duk dlm walker da...blh geng nga damia,suke wat kje yg blh wat aku marah...hehehe

rostina76 said...

haru....hehe emir tabur beras, ada kawan @Fiji nun tabur bedak harini kata mummynya.

el said...

hahaha anak aku alana tu suka men beras

Qhaifa Nur said...

main beras, anak2 pasti tak boleh dipisahkan...
cepat juga emir nak berjalan yup NureeN...tu yang dok ralit buat..nak dapat kaki tuh

Imah Dinor said...

tgk pic ni teringat masa abg mirul kecik2 dulu...mmg lasak abis dikerjakn kek piasang kat lantai he...geram tp kadang mencuit hati tgk gelagat anak2 nikn...dah besar emir ye...

Cho Zila said...

lari.... alahai anakkan... masa dia buattu geram gak tapi tuler kena banyak sabarnya...

Zura@Iwan said...

bagus emir buat la lagi.hahha

|| NaFiRaa || said...

ayokkkkk..
cepat buat muka kesian kat mummy.. konfem x kena marah~ ahaks

Ismaliana Sulaiman said...

waduh....sabar yer mama :) aritu firas pun tabur 1/2 botol bedak kat ruang tamu...redha je lah... heheee

LYAfrina said...

pandai ye emir,.. diam2 g dapur buat kerja ye...

** nureen, sori lama x ksini.. asya msuk wad bru2 ni..

nea lopah said...

nk bantu mama bt keje dapur ke ni? chumel!

eB said...

bakatb terpendam tuh... ha3

Kesuma Angsana said...

ha ha ha umur2 macm ni mmg tgh naik lah tu !

fieda said...

tgh kuat mengemas ni..

wan nurul hezrina abd halim said...

dah start dah kerjaan si emir nie.hehehe

wantie said...

wah lari cepattttttttttttttttttttt... mamam tengah hot tu. habis beras ko taburkan yer..sabo je la.

good emirnya progres. woweee 8.7kg tu.

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011