emir sepah ellesya kemas

assalamualaikum
autopublish

anak teruna kami soang nih mmg suka ja nak sepah2
pantang nmpk almari
abes kain baju dia tarik
dah pandai buka sndrik
almari baju kami pon dia bleh tolak
mmmm.....

semlm, kakak sya baekk sgt
rajin plak tue
tolong mummy lipat blk semua baju emir yg dah emir sepahkan

sambil kemas sambil dok nasihatkan emir
yer ker? paham ker emir tue?
yg dia tau, apa saja dia pegang semua dia gigit
kat c2 jgk emir nak main
nak jugak bertempek ngan kakak dia
khusyuk kakak sya lipat kain 
emir tue dah mula la nak ambik camera
tu dok panjat bdn mummy dia nih
alahaiiii... baru jerr kakak sya kemas
emir tarik balik..
seb baik kakak sya tak marah
nureen angkat emir letak atas katil
baru aman ellesya nak mengemas kan
pandai betol ellesya susun2 kain baju emir
ok... time main sblm tdoq...
slalu ellesya yg akan ajak nureen & emir msk bilik main2 sebelum tdoq
elok main jer, daddy smpi
depa sambung plak main2 ngan daddy :)
__________________________________________________

jom singgah



Comments

Nurzakiah Hanum said…
so sweet
salaing bantu membantu
dayana yana said…
aduh...
lamanya tunggu loading blog kamu ni..
lain kali je komen....
bye
assalamualaikum....
Rajinnye Elly tolong mummy mengemas..begitulah anak perempuankan..ringan tulang tolong buat kerja² rumah...^^
izan mama mia said…
ehe..mereka saling membantu
el said…
gud kakak..kakak xmarah adik sepah2 eh...

tudia nak tido siap ada pelampong..hahaha nak mimpi g mandi laut ke kakak haha
Qhaifa Nur said…
anak akak no. 3 rajin bab kemas baju ni...selalu minta dia yang tolong...

kakak kena rajin tau...
birthday party said…
nice post :D salam kenal yaaa
wantie said…
sweetnya dia. rajin. bagus. lepas ni nureen boleh la rilek
CheNamNam said…
rajinnnnnya kakakkkkk dah la chomel rajin pulak tue..anak sape lah nie...:)

ader chan nak buat menantu nehh...hahahah
amiey lee said…
hahahah harusla melayan sikecik tu....
eB said…
kakak mithali tau :)
eh nureen, np nuff tuh? error ker?
eB said…
besttttt....
kakak mithali tuh...
nureen, nuff error.. np?
Nafira usof said…
rajinnye kakak sya tolong mummy dia..
good girl~
Zura@Iwan said…
mmg bagus dia..
kakak yang rajin ni..
nini said…
hehe...rajinnya kakak dia kemas barang yang adik dah sepahkan...=D
seharum kasturi said…
cutenya ! masih kecil tapi dah pandai kemas ...
rohayu osman said…
rajin kakak dia.. same lah mcm raisha.. anak ayu pun cm tue jugak.. rajin kemas.. anak dara mmg boleh harap kan... mudah2an sampai besar nati..
Ema Blog said…
rajin kakak kemas..

Popular posts from this blog

pertandingan masak bubur asyura 2011

C.O.F.F.E.E

Lebaran 2017