kebahagiaan milik bersama

assalamualaikum
autopublish

ahad lepas, balik ja dr umah PIL
kami mcm biasa singgah kejap kat queensbay
nak p maxis center, sim kad daddy prob
so sementara dok tgu daddy sattlekan mslh dia
kami berphotogenix sekejap la yerrr
laynnnzzzz......





 anak dara yg suka berposing tak kira tempat
hehehe

 dah sattle singgah teman ellesya mkn kat chicken rice shop jap
mcm biasa, kalau lalu ja sure ellesya ajak singgah
 emir gd boy la... :)
 berseleranya anak beranak ni mkn
 ellesya dok usha jerr sup tue
knape dia x dpt sup yerr
hahhaa... tu mmg sup dia pon
daddy kena potong isi ayam bg kecik2
baru ellesya akan mkn smpi abes
 moncong jerr bila lmbt sgt daddy dok potong2 isi ayam tue
jgn tak tau
ellesya siap bertambah tau.. cayalah
puas hati tgk dia mkn
bkn senang nak tgk dia mkn byk kecuali kat cini ja hehehhe

___________________________________________________

jom singgah




Comments

Nurzakiah Hanum said…
nampak real lukisan tue
kat mane nie sis
nini said…
comel je ellesya...dia memang suka crs rupanya...=D
Ema Blog said…
pandai ellesya posing..mcm-macam gaya
:: Cik Viva :: said…
laa..mula2 ingat gambar betul. Pandai dia posing... :)
Kesuma Angsana said…
mmg ada bakat anak dara u tu hehehe
Zura@Iwan said…
amboi elly mmg ratu posing tul..hehe

dia mmg suka mkn CRS ke?
nini said…
salam kak..tq sudi nak join...boleh je..nanti hantar link yer...=D
wantie said…
tak perasan yg Ellysya dok posing kat situ. teruja tengok banner iklan maxis tu. last baru nampak. hehehe...

kalau elly pakai baju terang memang nampak di adok join dorang tu kot kan..
el said…
mmg cun gambar nureen ngan pic wall tu..lau jd header blog ang mmg cun derrr haha
Nafira usof said…
semangatnye elly makan..
kena ngan selera dia lah tu kan~
sama lah ngan Anis.. kalo kena dgn selera mmg bertambah makan..:)
dayana yana said…
kreatifnya.....macam ye ye je je...hehehe
wahida said…
amboi bukan main pandai dia berposing nok...

geram aku tgk anak dara aku tu...mcm model!!
ixa damia said…
nampak real kn gbr tu
geram la tgok emir...blh geng damia ni
QA's ~ mamapapa said…
Salam,nureen..lama tak jenguk cni..glad that u n family hepibselalu :)
Lukisan tu nampak real...
Suka jer tgk bila anak berselera makan..
Imah Dinor said…
cantik pic ni..mcm betul jer..
eB said…
Btl la. Gmbr elly cantek. Suker tgk ;-)

Popular posts from this blog

pertandingan masak bubur asyura 2011

C.O.F.F.E.E

Lebaran 2017