Tuesday, February 26, 2013

kebahagiaan milik bersama

assalamualaikum
autopublish

ahad lepas, balik ja dr umah PIL
kami mcm biasa singgah kejap kat queensbay
nak p maxis center, sim kad daddy prob
so sementara dok tgu daddy sattlekan mslh dia
kami berphotogenix sekejap la yerrr
laynnnzzzz......





 anak dara yg suka berposing tak kira tempat
hehehe

 dah sattle singgah teman ellesya mkn kat chicken rice shop jap
mcm biasa, kalau lalu ja sure ellesya ajak singgah
 emir gd boy la... :)
 berseleranya anak beranak ni mkn
 ellesya dok usha jerr sup tue
knape dia x dpt sup yerr
hahhaa... tu mmg sup dia pon
daddy kena potong isi ayam bg kecik2
baru ellesya akan mkn smpi abes
 moncong jerr bila lmbt sgt daddy dok potong2 isi ayam tue
jgn tak tau
ellesya siap bertambah tau.. cayalah
puas hati tgk dia mkn
bkn senang nak tgk dia mkn byk kecuali kat cini ja hehehhe

___________________________________________________

jom singgah




18 comments:

Nurzakiah Hanum said...

nampak real lukisan tue
kat mane nie sis

nini said...

comel je ellesya...dia memang suka crs rupanya...=D

Ema Blog said...

pandai ellesya posing..mcm-macam gaya

:: Cik Viva :: said...

laa..mula2 ingat gambar betul. Pandai dia posing... :)

Kesuma Angsana said...

mmg ada bakat anak dara u tu hehehe

Zura@Iwan said...

amboi elly mmg ratu posing tul..hehe

dia mmg suka mkn CRS ke?

nini said...

salam kak..tq sudi nak join...boleh je..nanti hantar link yer...=D

wantie said...

tak perasan yg Ellysya dok posing kat situ. teruja tengok banner iklan maxis tu. last baru nampak. hehehe...

kalau elly pakai baju terang memang nampak di adok join dorang tu kot kan..

el said...

mmg cun gambar nureen ngan pic wall tu..lau jd header blog ang mmg cun derrr haha

Nafira usof said...

semangatnye elly makan..
kena ngan selera dia lah tu kan~
sama lah ngan Anis.. kalo kena dgn selera mmg bertambah makan..:)

dayana yana said...

kreatifnya.....macam ye ye je je...hehehe

wahida said...

amboi bukan main pandai dia berposing nok...

geram aku tgk anak dara aku tu...mcm model!!

ixa damia said...

nampak real kn gbr tu
geram la tgok emir...blh geng damia ni

QA's ~ mamapapa said...

Salam,nureen..lama tak jenguk cni..glad that u n family hepibselalu :)

LiLy @ MaMaQiStInA said...

Lukisan tu nampak real...
Suka jer tgk bila anak berselera makan..

Imah Dinor said...

cantik pic ni..mcm betul jer..

eB said...

Btl la. Gmbr elly cantek. Suker tgk ;-)

rohayu osman said...

pandai posing....

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011