Friday, February 15, 2013

dave deli - queensbay

assalamualaikum
autopublish

plan nk g quay skali lagi terbantut bila jalan raya mlm tue jem
so.... mcm biasa kami terjah queensbay la
mmg ramai sgt mlm tu
terserempak plak ngan blogger zura & family
borak kejap jerr pastu kami ikut haluan masing2

ingatkan x der rezqi kami kat dave deli
org beratur punya la panjang
so kami relax dlu, jln2 sat tak smpi 5minit kami patah balik
alhamdulillah, rezqi kami ada di cini
jom layannnzzzz.......
footlong sausage chicken
ni menu nureen, tp ellesya yg rasmi
patutnya menu ellesya spegthhi bolognaise, tp dah abesss daaa....

nureen tgh depa 2 mkn pon dah kenyang

emir... harusla kan 
bubur nasi g nureen tapau dr umah
sporting emir mlm tue
 respon yg sgt baik dr emir
kakak sya khusyuk ngan makananya
bahagia bila tgk anak2 hepi kan :)

apa la yg ellesya dok suruh emir buat tue??
smpi muncung mulut2

emir x endah pon apa yg kakak dia dok berletaq tue
hehhee
milo panas ellesya punya
ice lemon tea daddy punya
ice honey lemon mummy la yg punya hehehe 
sempat jugak kami sambaq sandal ni utk ellesya
suka la tue..... pinknyerrrr... auuuuwww
request by ellesya
so gegirl kan
ellesya mintak mummy focus kat gambo ni
ala2... sweetnyerr
_____________________________________________________

jom singgah



8 comments:

el said...

girly sgt npk perut..awwww sexy kpop ea hehehehe..footlong tu pjgn benarrr hahaha

Gieyana said...

aww..cekcinyer anak dara ko..aq suka sgt mkn kt sini..selalu gak lepak but mls buat entry kt blog..ekekeke

Myra Jay said...

Footlong tu nampak menarik :)

Nureen-patutla kurus, tengok suami ngan anak2 makan dah kenyang.. hehee :)

Ellesya cekci la nampak perut ;D

wantie said...

cantiknya sandel tu. suka kaler pink. auntie nak beli jugak le kasut kaler pink. boleh?

Nafira usof said...

sonoknye.. jalan2.. makan2..shoping2 kan~ hilang stress gittu..ahaks~

Cik Nurul Siezuka said...

Alooo comelnyer.. makanan nampak sedap.. :)

ieda immi said...

sukenya tgk wajah sengih emir tu ! geram akak ;)

ALoNa CintamaniszLite said...

comey2 dua-duanya...

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011