Wednesday, February 13, 2013

turbo inside

assalamualaikum
autopublish

nureen EL myb 2@3 ari
ellesya warded kat hope children specilist
demam & muntah2....
_____________________________________________________________________

jom smbung crita 2 minggu sudah
.masa weekend, kami anak beranak bosan dok umah
so plan g melawat daddy kat workshop
skali menziarah keta kami

tgk la.. enjin keta kami dah siap dipasang
tgu nk psg kat body ja

Add caption
si gadis litar bertudung... hehhe

kami lepak smpi dkt pkl 7mlm 
walaupon bau minyak segala mcm lagi, tp c2 aman jerr
suasana kampung ckit :)

nama pa x tau tp yg nureen tau kat bhgn taya keta la hahhaa

hahahaa.... sapa lg nk tulis gini klau bukan daddy

kakak sya p candid gambaq daddy tgh repair keta customer 

ini serius... (ala2 wonderpet g2)

dia pon nk tolong daddy yerr

keta kami dah berabok daaa......

_____________________________________________________

jom singgah


http://www.shera.com.my/

13 comments:

Nurzakiah Hanum said...

salam rabu .. singgah pagi
amboi anak dara sis nie

eima said...

dedi ade workshop ke ....
hebat tu dedi terer repair keta tu ...

~MommyAida~ said...

Ellesya..happy duduk kat bengkel..semoga ellesyaa cepat sembuh ye..

Qhaifa Nur said...

untung kalau repair sendiri ni NureeN...tak sabar ellesya nak naik kan..kan

Cho Zila said...

berdesup perginyer nanti... kemain lagi dia yerk cam pandai2jerkan...

MAZLIZA ABD RAZAK said...

hehe..keta kami dh siap, selepas 2 bln dok workshop :)

el said...

segan lah kami ..kami kete buruk ja..lol

Zie said...

Moga ellisya cepat sembuh yer..

sue zainun said...

ellisya..cepat sembuh ye..

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said...

waa.. turbo inside tu..
makan asap ajela kete kite.. huhuhu

LiLy @ MaMaQiStInA said...

moga elly cepat sembuh...

wantie said...

pandai repair keta hubby ko yer. terrorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Myra Jay said...

Kesian Elly smpai warded.. :)Moga sehat sepenuhnya..

Pandai gak Mr Nasir repair keta ek? Boleh la nanti antaq keta kami :D

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011