Tuesday, February 5, 2013

walker racing

assalamualaikum
autopublish

cuti thaipusam minggu lepas
kami 3 beranak balik kg
daddy ja tak balik, dok repair keta merah kami tue
dah hampir siap
x lama lagi mengerang la d jalanan...

jom kita layan walker racing plak
hehehee... masa ellesya & emir tgh race nureen x der plak snap2 bagai
risau.. si kakak langgar adik ngan kuat hahhaa

ellesya gaya baby kangaroo katanya
emir??? steady hehehe


ni plak gaya angkat kaki baring...
emir tgk jerr

emir : kakak sya, jom kita race..
ellesya : mmmm mesti kakak sya yg menang kan hehhee


____________________________________________________


jom singgah sebentar





14 comments:

Anum said...

wow nie baru best race walker

e!ya said...

wahhh kakak pon nk b'walker hehehe

Nens Collection said...

hehe..nk sama join walker ngn adik ye kakak..hehe

wantie said...

elly... muat pulak dia dalam walker tu yer.

wan nurul hezrina abd halim said...

nampak sgt elly kecik bleh plak muat sampai bengkok2 kako tuh.hehe..jom race=)

adianiez AIDA said...

weekend ni aida gi KL amik walker anak buah. utk izzat. ber walker semula rumah ku hi hi hi. takut kakak2 yg naik walker tu ha ha!

Ema Blog said...

si kakak nak jadi baby ke..hehehe

LiYa HaNiF :: said...

siapa menang ni hehe

Qhaifa Nur said...

kakak ellesya samalah dengan adik aeish...nampak walker kat umah sepupu dia yang lebih...teringin nak naik...

Nafira usof said...

hihihi.. comelnye 2 badik nih~

rohayu osman said...

si kakak pun masuk walker juga..

LYAfrina said...

hhi.cutenyr 2 beradik ni....
rajin kakak elly layan adik..

Imah Dinor said...

adik ngan kakak...meh le racing dgn aina ni...muat lg kakak naik walker tu..

MAZLIZA ABD RAZAK said...

alesya pun teringin gak :)

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011