Friday, February 8, 2013

xtvt sebelah mlmnya - golek2 atas katil

assalamualaikum
autopublish

layannzzzzz....
xtvt sebelum tdoq di kampung

saling bertentangan mata

perasan tak? rambut zara tue
sama mcm rambut emir masa mula2 nak tumbuh dlu
kira depa ni sekapai la
gaya rambut sama
trojan gitu hehee

zara baru pandai meniarap
emir dh laju... dok kira nak tarik rambut zara ja kejanya
hehhehe

ni bknnyerr apa.. nak pegang beg camera la nih

emir suka kebebasan
mmg x bulih duduk diam la

tau pon jeles si emir tu bila tgk kakak sya dok layan zara jerrr

ucchhh.... gaya ni pon zara dh mula tiru tau

pantang nmpk zara baring, mula nk tarik rambut

hepinya muka.. sbbnyerrr????

tgk tangan emir tu? ada something yg dia pegang

tu la, dia dok tarik dotdot kat katil tuh
abes rompong ahhahaa

jenuh mak teh dia dok halang
zara tgk jerr yerr, nanti turn zara plak

ellesya dok gelakkan emir...

kamooo ni emir.... semua nak cabut, pastu masuk mulut hahhaa
_____________________________________________________

jom singgah sebentar






16 comments:

maria firdz said...

Comei tgk bby angkat kaki mcm tu.. Hee

watyz said...

macam kembar plak...

e!ya said...

buleh thn jgk erk emir..tp biasa laa ank laki kan..baru laaa hero hehehe

Nurzakiah Hanum said...

ye la mcm kembar

Qhaifa Nur said...

melawat jiran sebelah yup emir...selagi semua tak tido ada saja benda nak dibuatnya.....

Huda said...

comelnye..emir tgh nak lasak tu nureen..xpe, lasak dia cepat belajar :)

eima said...

comey2 belaka ... keturunan idung mancung ... baka lawa

eima said...

comey2 belaka ... keturunan idung mancung ... baka lawa

lieyalatif said...

esok ni membesar same2 nieh...balik jumpe mesti rebut2 menan heheeheh....

comel tgk aksi n kaletah baby ni kan....sajek jek nak usik kawan lagi sorang....yg penting emir, ellysya ngan zara comel putih gebus...

Nens Collection said...

comel..putih gebu je..

Nafira usof said...

tomey 2 tecik tuh~ pandai emir menyakat yer~

Imah Dinor said...

kemain happy lg ye..

LYAfrina said...

amboi seronoknyer bergolek-golek tu..
biasalah..budak usia emir ni suka mutip & msuk mulut.. kt kna slalu la perati dia..

LiLy @ MaMaQiStInA said...

Comel² jer tgk Aksi diorang ni..^^

MAZLIZA ABD RAZAK said...

emir gigit jari kaki , nmpaknya nak baby lagi :)

wantie said...

hahaha sekapai

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011