icecream celup choclate

assalamualaikum

semalam nureen EL
ellesya demam.. b4 that mmg dia ada muntah2 kat tadika
so x sempat la nk draft n3 utk ari ni
so ri ni n3 freshhh U...

mmmm.... crita anak dara kami yg teringin nak makan icecream celup coklat
dah sebulan dia dok request
so bila dah gaji... apa lagi terus bawak & tunaikan hasrat murni dia tu
last kami mkn kat cini rasanya emir 3 bulan kot
tapi bkn mkn icecream celup coklat tp mkn yg lain
yg pastinya tetap icecream kan

dah2.. dok melalut plak
jom layannzzzz
 ellesya suka la bila tgk jerr menu nih pink!!!
 ellesya request yg nih, sbbnyerr icecream dia bntuk love kan
tp sygnyerr set ni mmg ada lagi smpi 28hb cuma icecream bentuk love tue
dah x der, di ganti ngan bentuk bulat
bila ckp kat elly, ok dia x kesah bulat pon bulat lah janji bleh celup coklat kan
 wajib la ada air masak :)
 emir sabar menanti
hehhee... harusss la bawakkan bekal bubur nasi dia
 muka x sabar nak makan tu
 posing la dlu ngan mummy
 perasaan makin membuak2 nak makan
 sambil layan la iklan2 kat screen TV tuh
 bila 3 bilah garfu ni dah smpi maknanya hidangan kami dah x lama la kan
ellesya tanya kenapa garfu ni 2 ja tmpt cucuk dia
hahhaa..... nureen jwp sbb nk cucuk icecream jerr sbb tue dua
 taraaaa....... nin dia dah smpi
fondue yg dinanti2kan


close up ckit kat icecream dia hehhehehe

terus tudung melayang U
suka sgt, hajat dia dah tercapai
 tgk muka ellesya
makan penuh hati2 sbb nureen usik dia, mkn elok2 sbb choc tue panas
sbb kan bwh choc tue ada lilin hahhaha
 sekali dah masuk mulut "mummy, choclate ni x panas laaaaa"
hahahhahaaa terkena kamoooo
 emir meronta2 nak jugak
daddy bg jugak emir merasa... wahhh, baru 10bulan dah mkn yerrr
 amboiiii.... nikmatnyerrrrr
 mmg konker kat ellesya la mlm tue
 di korek2nya choc tue
sedap kan... celup plak ngan banana, strawberry, apple hijau.. perghhhhh
 last skali dia ratah jerr choc rice tue
kita bleh pilih, ada hazelnut & kacang tanah kot
lupa dah
dah abes... baru kami pusing2 dlm queensbay
 seoul garden dah buka la kat queensbay
senang2 nanti bleh terjah
dia semua wall dpn seoul garden
cantik kan
kami apa lagi, ambik la kesempatan :)
hi tea di tengah malam :P
mcm kat oversea dah nureen tengok :)

TQ daddy... blanje fondue utk kami mlm tue :)
ada lagi suprize dari daddy... tunggguuuuuu
___________________________________________________

jom singgah






Comments

e!ya said…
adoiii terliuq nyer tgk..bila nk pie mkn nieh..haaa next suprise apa tuee...heee beshnyer
Nurzakiah Hanum said…
semoga hari2 anda bertambah ceria di awal march ini
moning..
Zie said…
Uik bestnya ....belom pernah try pun....
eB said…
rindu nak berfondue gak nih....
gambar last tuh sgt2 cantek, syg nureen x der :)
Qhaifa Nur said…
jangan ellesya..auntie Nur yang tengok mengidam juga ni....
sedapnya....
Zura@Iwan said…
tak pernah ag berfondue tu...ritu nk pergi cik abe tak mau..hehe..

lenkali nk try gk arr..inshaAllah..

owhhh seoul garden dah buka kt QB ? ok arr...dkt ket..hehe...

#pstt brp rm weh icecream celup ni?
eima said…
emir ni budak baik la .. nk kan die dok dlm strooler tu ..diam je
Nafira usof said…
sangat menggiurkan~
tak pernah lagi makan ais krem celop nih..:)
wantie said…
sedapnya .. surprise apa kebenda tu?
wah sedapnye...
Cantiknye SG kat sana..
dhiera said…
seriously, looks nyummy!
el said…
weiiiiiiiiii seoul garden ada kt qbay...jum2 lunch sm jum2..hahahaha

wei bape ongkos hang mkn coklat celup tu...rs nak pi mkn lak bw budak2 tu
mama tisya said…
mmg sedap tp naper part buah tu mcm skit je..hehe
rohayu osman said…
nampak mcm sedap.. terliur juga nie tengok...

Popular posts from this blog

pertandingan masak bubur asyura 2011

C.O.F.F.E.E

Lebaran 2017