Tuesday, March 26, 2013

family trip : merebus telur & berjakuzi

assalamualaikum
autopublish

dah puas mandi manda, tiba masa kami nk ronda2
ellesya, adrian & daniel pon dah berubah tempat
jom kita jejaki mereka.. 
kami tak merebus pon, juz tgk org len jerr yg rebus
ada yg ckp, x brapa elok mkn sbb sulfurnyerr tinggi
oooo... kat cini yerr kamooo
ni kolam air panas @ menjakuzikan diri hahhaa
tp tak la panas sgt, suam2 kuku ja
jom kita tgk.. byk kolam air panas lagi yg hanya mampu berendam kaki jerrr
syg emir ketat2... hehehe
salah satu kolamnya
maps dlm kwsn tersebut
posing dlu....
nin dia kolamnya... agak panas :P
kami lagi... emir dah bosan kerr??
layan jerr la mummy n daddy yg nak berposing2 nih
awat serius sgt nih
boleh massage2 kaki smbil merasa kehangatan air yg mengalir

emir pon nak jugak...
pijak jerr kat c2 emir mula dok angkat2 kaki...
hehehee....
tapi bila dah ok, terus letak 2 2 kaki hahhaaa
siap nak duduk lagi
mmg sesuai la utk kaki kan :)
 smpi ni dah ellesya & the gang
cini lagi panas
tu pasal emir celup kaki sat2 ja
tmpt kami beradu... dah nak bersiap2 balik
perasan tak.. baju ellesya & zara sama
mula2 smpi ellesya pakai yg sama mcm adrian n daniel
sebelah ptg plak sama ngan zara
besday pon sama, baju pon nak sama la kan 
zara pon pandai dah nak berkawan
kakak sya tak marah kerrr zara tarik rambut tue?
amboiii... xcited aih kami laki bini
smpi tak buka2.. anak2 dah lena kepenatan
mmg best p hotspring, cuma cuaca skrg ni agak panas
tak sesuai utk yg ada anak2 kecik kan
yg pasti kami semua hepi :)
______________________________________________
jom singgah






13 comments:

el said...

cute je sedondon baju swim tu hehe

Nurzakiah Hanum said...

selamat pagi ...
singgah pagi
apa khabar pagi nie.. dah makan ke?

Nafira usof said...

syoknye berendam.. boleh hilangkan lenguh2 kaki kalo rendam dalam air panaskan~

wantie said...

memalam bukak tak. kalau bukak mcm kat lenggong tu mesti best kan..

cuaca panas ni. nak cari air sejuk je. hehehehe

ixa damia said...

besnye dpt mandi air pns..aku pnh g kolam air pns lenggong skali..xpuas mandi pon,rmai org
zara comeyla..gebus

Kuazue Mohd said...

beh2.. bila nak sampai ni..

KhaiRin : anies said...

agk2 kalu rebus tu cm ne ye rs nyer telur tu? sedap? masam? manis? ;-)

Qhaifa Nur said...

mak akak pernah datang sini...
memang best katanya...
merebus telur paling suka...

~MommyAida~ said...

hihihi happening sangat..environment pon mcm best!!Dah lama tak pegi Picnic cam ni..

Salina@IbuAqil said...

Apa yg pntg?!
HAPPYYYYYYYY!!
Hi3!!!!!!

Anonymous said...

[b][url=http://info.action.or.kr/index.php?title=hermes_birkin_price_list_alterations_ens_rupees_leurs_rrves._Ils_subissent_ses__at_mlovebags.com]wholesale handbags from china[/url][/b] In the classic memories, When this is of a "lovely lady" sheltered rather definite restrictions, it is ladylike to bring under possible. throughout the emotional english language books of the end century, each time a lady cracked this lady suitcase previously it was which gives salary to the poor. Or to obtain a young prayer textbook, great embroidered ha smalldkerchief or package of a salts smelting, As this thought about rather ladylike for you to weak every now and then.


[b][url=http://www.thefylis.uoa.gr/fylopedia/index.php?title=handbags-is-almost-certainly-outstanding-due-to-the-material-used-so-they-are-at-mlovebag.com]hermes purses outlet[/url][/b] naturally, juicy retailer it only often requires one among two neverending nasty flying bugs to create your blood vessels come. they really are minimal-recharged Louis Vuitton sacks and may also genuinely last for ages. body are the sole most of agreed to spot for posting tattoo designs on the chaps as inks a lot of these sections seriously are lively on the view.


[b][url=http://wiki.mangotele.com/index.php?title=grace_kelly_handbag_is_altered_durantes_hard_cash_leurs_rrves._Ils_subissent_ses__at_mlovebags.com]hermès birkin handbag[/url][/b] first of all,first thing separates the genuineness associated with hermes handbags is their prices. good custom sacks consistently trend of expense eventually past. if you realize a bag that comes meant for 50 p'cent less significant within it has initial number, so the wallet is usually make-believe.

watyz said...

cantik bj swimming dorang tu... :)

Zura@Iwan said...

time cuaca pns kan..mmg sian plak bdk2 gi tmpt cm ni..huhu

weh nk tnya..bj swimming bdk beli kt mn?

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011