Monday, March 4, 2013

hadiah dari ANMUM

assalamualaikum
autopublish

susu apa yg hampa minum masa preggy & selepas preggy??
nureen dari dolu mmg setia ngan ANMUM vanilla
tak pernah try yg choc
ada yg ckp choc sedap :)

so pencedok anmum tuh mmg nureen kumpul la
sbb biasanya anmum akan offer hadiah klau kita dpt collect sejumlah pencedok mengikut hadiah yg kita nak kan

1st 
termometer infrared

 termometer nih.. nureen hantar masa tgh pantang emir
bulan april 2012
rasanya 7 pencedok kot
lupa dahh.. hehhee

2nd
 ni terbaru.. sampai kat nureen 25/2/13 isnin lepas
2 bar kod + 7 pencedok

ellesya punya la suka
dia ingat mcm walkie talkie g2
hehhehee... dok main haloo2 ngan daddy
hehehhee
___________________________________________________

jom singgah






8 comments:

Nurzakiah Hanum said...

bagus nie

eima said...

tak penah redeeam guna materna ... sbb slau campur ngan meadjohnson...

redeem susu je utk budak2 tu

Huda said...

huda xpenah berjaya kumpul anmum nye scoop masa pregnant dulu2..pastu husna lak minum sustagen..hehehe..

Zura@Iwan said...

aku dl minum anmum gak..
tp tu la..tp de depa srh kumpul ni..
idak aku pun bleh redeem..

wantie said...

besdt hadiah tu. kak t tak minum pun anmum.

jaa jaa said...

bestnya.. dl minum takat 1 kotak jer..haha.. x kesampaian nak redeem...

..:::FIRDAUS@HUDA::.. said...

Tudia...besnya..aku baru plan nak beli..ang dpt free terus..

syazie blog said...

bleh la bawa kita p holiday nanti...ramai2 tinggal baby tido dalam bilik...senang bleh dengar klu depa nangis...hahaha...

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011