Tuesday, March 12, 2013

2D1N : check out

assalamualaikum
autopublish

tamat sudah kisah percutian kami
walaupon tak jauh tetap hepi
tertunai sudah keinginan ellesya nak tdoq hotel, mandi dlm bathtub, mandi pool & main pantai
kira 4 in 1 la kan

sementara tunggu daddy ambik keta, kami melawat tapak jap
hahhaa... mcm kat tapak binaan plak
kat bawah tue la, kat kami breakfast, mandi pool & pantai
semua dah sattle, kami terjah gurney plaza
antara shopping mall yg paling dekat dengan
rainbow paradise beach hotel
knape ellesya dok tgk jerr daddy try kasut tue?
sbbnya.. ellesya request nak kasut baru
d sbbkan ellesya baru ja dpt kasut baru
yg dia tgh pakai tue la
so nureen tak tau nak bagi alasan apa
cuma nureen ckp, klau nk kasut baru kena tengok daddy try kasut tue smpi abes
hahhahaa.... 
bila dah abes.. apa lg.. dia tuntut la kasut baru
nureen bg alasan kasut x der saiz & nak cari yg lagi cantik
merengek2 jugak la kejap
mana taknyerr.... emir baru dpt kasut baru
terus pakai hehhee
tengok... tanda harga pon tak buang lagi kat tapak kasut tue
kasut emir yg baby dah ketat
lagi pon emir dah nk bleh berjalan
kami beli terus kasut yg mcm ni
lalalalaaaa..... yea yea kasut baru
ellesya bila tgk kasut emir ni
dia teringat kasut sport adidas yg ada gmbaq princess
dia nak jugak la kasut tue.. mmmmm
ri tu mmg nyaris2 nak belikan
tp memandangkan kasut ellesya ni tersgtlah byknya
so kami tak jd beli hehhe


______________________________________________
jom singgah






15 comments:

mamalieyna said...

alaa sian ellesya.. mesti jeles tu, emir dpt kasut.. ^_^

tapi kasut byk sgt, membzir jadinya.. kaki budak kang cepat panjang..

wantie said...

memang tau. kasut ellysya memang banyak. cecantik pulak tu

Nurzakiah Hanum said...

syoknya bercuti

nens cellection said...

kasut gegerl mmg comel2 kan..berjenis2..mmg kene pandai mengayat la kalo xmo almari kasut penuh..hihi..

hensem kasut emir!

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ said...

tekun dia tengok daddy pakai kasut ek, comey kasut emir

el said...

heheh cam ni lah lau dah ada adik...adik dpt..kakak pun nak gak hehe

Myra Jay said...

Cantik kasut Emir..
Myra pun bekenan :D

Qhaifa Nur said...

Nureen bayangkan akak tak pernah beli aeish kasut, pakai selipar saja tapi cantik tau...
teringin nak beli kasut untuknya...

Nafira usof said...

alahaiii.. gigi elly duk tgk daddy try kasut.. ahaks~

Zura@Iwan said...

jarang aku nk beli kasut kt irfan..

duk ada kasut sandal tu..kasut jenis sport ada yg orang bg..tp jarang pakai..hehe

eB said...

hik3....
kalo aerish nak2 jugak... eh mama dier la yg nak2 jugak blikan ;p

Kesuma Angsana said...

seronoklah anak2 yer

ALoNa CintamaniszLite said...

takpe nureen...rengekan kejap2 takpe. Takleh nk ikut sgt. Masa besar2 ni mmg dorang tak tau sebab apa permintaan itu tidak ditunaikan...dan kalo diterangkan pun..dorang tak akan faham sgt pun, kan...hehe..
Sebagai ibubapa...pandai2 laa nk mengelak dari pembaziran..

Ismaliana Sulaiman said...

seronok kan bawa anak2 b'cuti..seronok tgk dia org happy :D kami pun plan nak menggembirakan hati anak2 hujung bulan nnti masa cuti sekolah :)

MaMa Rey said...

emir dapat kasu baru ya..cantik kasut emir tu :)

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011