Wednesday, March 27, 2013

makaceh daddy :)

assalamualaikum
autopublish

semua ni daddy yg belikan
buku sapa lagi kalau bukan ellesya
ni lagik... bertuahnya ellesya
malam2 dok mintak nureen bacakan untuk dia

nureen pon dapat jugak tau
emuah.. tq daddy
beli ptg khamis minggu lepas tak silap
balik malam tue terus xcited mewarna

emir pon nak jugak!!!!
amboiii... dok tarik2 tangan kakak sya yerr
seb baik la kakak sya mood OK
ellesya : emir nak colour2 jugak ker?
emir : uk.. uk... (apa la yg emir ckp ya)
ellesya : mummy, yg sya buat ni nanti mummy pos kat aerishadania k 
mummy : ok
ellesya, apa saja yg dia buat mesti dia ingat untuk aerish :)

BUNCHO plak...
pink & purple 1st colour yg ellesya guna
penuh tekun & khusyuk

mermaid & nemo plak yerr
klau slalu2 dpt mcm ni kan bestt hehhee...
dpt free mmg la best :P
________________________________________________________

jom singgah



15 comments:

ixa damia said...

same la nga damia...duk uk...uk je xtau pe dia ckp...hehehe
aku pon dpt jgk buku indahnye idup bersyariat tu...kwn aku hadiahkn..:)

KhaiRin : anies said...

tgk excited la tu ya nureen dpt je trus buat ;-)

Z ie said...

Alahai seronok nya sha... leh kaler banyak2

nens cellection said...

wahhh..syokknyer..kartun princces plak tu..suke la elly..hehe

*azni* said...

kidal rupenye ellesya ni..hehe..

watyz said...

seronok ellesya main kaler2 yer... :)

wantie said...

Nureen.. elly jadi ketumbt ke?

memang syurga la kalau budak budak dapat buku. pas tu kaler lagi.

el said...

wahhh byk adiah
menarik sggh ni

Nafira usof said...

kemain tekun anak dara mewarna..:)

~MommyAida~ said...

ALAHAI crative nya kak sya..rajin plak tu..bagus2 dady beli kan buku..merangsang minda ank2 kan..

Adlin Mohamad said...

bersungguh betul ellysha kaler eyh gud girl

Imah Dinor said...

rajin2 blajar ye elly..sama la dgn abg ijat pun suka klu dpt alat2 tulis ni..

LiLy @ MaMaQiStInA said...

Kemas jer Elly mewarna...Qis pun suka kaler² ni..setiap kali kluar mesti minta beli buku warna..budak² memang suka mewarnakan..:)

fieda said...

pandai emir pun nk join..

Zura@Iwan said...

xcited la elly dpt adiah tu...

emir sabar ye..nnti daddy beli hadiah lain..

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011