2D1N : suprize dari daddy....

assalamualaikum
autopublish

jumaat lepas nureen ada ckp yg daddy ada suprize kan
emuah3x... tq daddy
tq sooo much... cayang daddy sgt2...
tq buat ayg & anak2 hepi
ni la diasuprizenyerrr....... kami tak pergi jauh
dalam penang jugak, x kesah janji hotel kan hehhee
jommmmm....
relaxkan minda tenangkan pikiran
(eh2 mcm sama ja maksud dia :P)

jugak salah satu permintaan ellesya
ellesya mmg suka sgt duduk hotel
rasanya, budak2 yg sebaya ellesya mmg suka hotel kan :)
masuk ja dlm bilik ni, ellesya terus g spotcheck bilik air..
nak tgk ada bathtub ke tidak hehehhee
suasana bilik kami
sgt2 luas.. lengkap dengan ruang tamu, meja makan & dapur
bilik air yg tak kurang jugak luasnya
2 balkoni dengan ber'view'kan laut
emir mcm biasa.. 1st time duk hotel kan
sana sini memanjat.. x duduk diam
ellesya plak awai2 lagi dah tukaq baju nak mandi dlm bathtub
ellesya demam cikit ri tu..
walaupon demam dia tetap ceria & activ

ooocchhhh.... sexy yoooo
amboiii... suka sgt mandi dlm bathtub smpi lupa nak buang cool fever yerr
emir plak, pantang jumpak cermin
mcm kakak dia jugak.. :)
ansem aihh, anak sapa la tue.. hehhe
suka la tu tgk muka sndrik dlm cermin
emir... semakin lincah
kat ruang tamu plak
haiyooooo..... tu cabinet TV pon dia xplore
sbb nmpk plug TV kat dinding blkg tue
mmmmm
ellesya dah puas mandi, lepak jap tgk cartoon
emir.... mula la tue nak kaco kakak sya tgh posing
daddy tgh snap gambaq ellesya nak msk dlm watsapp la tue
eh, watsapp daddy kan prob... oooo antaq kat tok la hehhee

___________________________________________________

jom singgah






Comments

Nurzakiah Hanum said…
syoknya sis holiday
*azni* said…
bestnye dia bercuti...
mamalieyna said…
jauh dekat, tak kisah.. janji anak2 happy n dpt rest... ^_^
eima said…
luas betui siap ade dapur tu ... hepi kan budak klu dok hotel
ixa damia said…
mcm bes jek hotel ni wei...aku suke sea view
emir mcm damia la...suke sgt tgok muka sendiri kat cemin...hehehe
Huda said…
samalah nureen, anak2 huda pun jenis suka g hotel..adeh..sabar je la sbb kat hotel kan ada kolam and bath tub :)
el said…
untunglahhh kowg semua asik dpt surprise je...hehe

aku suka lau bilik otel ada dapur..hahah sng nk msk2..haha
bestnye kowg g short trip..nak gak lah hehehe

Zura@Iwan said…
aku penah stay hotel paradise ni..mahal juga kan..tp aku dpt sponspor..hehe

ada plan gk nk stay hotel png..tp cari yg besa2 punya je la kut..no budget dh ni....hehe
Qhaifa Nur said…
bestnya NureeN...
tengoklah emir, seronok tengok gambar sendiri...
|| NaFiRaa || said…
bestnyeeee!!
dapat rehat2 kat hotel~
Anis pon suka sangat kalo cakap nak duk hotel~ hehehe
Ema Blog said…
amboi kakak ellesya..posing dalam bath tab...
Cho Zila said…
best surprise2ni.. akak suka kalau sekali2 der orang buat sruprise2ni...
Imah Dinor said…
wah happy le budak2 tu...
nini said…
syoknya dapat bercuti...sorry lama tak jenguk akak...=D
Zie said…
oklah tu janji leh guling2 dalam hotel...
hahah bukan budak je suka mak abah pun suka pergi hotel..
samalah anak2 kita pun mesti tengok bilik air dulu.. hehehe
wantie said…
sapa tak suka sprise cam ni. sprise selalu pun tak pe
HazeL said…
Bile dah ade anak nie, yang penting ank2 suke... hotel mesti ade tub mandi....hihihi
eB said…
asyikkkkkkkkkkkk...
dkt pn ok gaks... elly cam aetish... suker dok hotel ;p

Popular posts from this blog

pertandingan masak bubur asyura 2011

C.O.F.F.E.E

Lebaran 2017