Thursday, March 7, 2013

2D1N : lepak king

assalamualaikum
autopublish

puas bercanda ditepian pantai tadi
tiba masa kami relax jap sebelum tibanya malam
emir, kuat menyakat
kakak sya plak ada mood dia baek, ada mood dia kira nak marah jer kat emir

 emir x kesah, janji dia dapat kaco kakak sya, besttttt
kena marah pon dia wat bodo jerrr
ehehheee... siap bleh gelak2 lagi
apa kat hidung tue???
hehhe nureen tengah suapkan emir bubur nasi
bawak bekal dr rumah td
awat ni??? x puas ke usik kakak???
tgk... tak serik kena marah tue
bila dah kakak sya asyik x bagi main tab, so emir main lampu
ooouuucchhhh... jatoh kang sapa nak bayo???
tgk muka emir tue... muka nott nett kan ;p
bila masa plak dah smpi dlm bilik nih
mood ellesya dah ok, siap tolong emir lagi.. nak memanjat jer la kejanyerrr
last2.. kakak kat atas, emir kat bawah
tue emir x gerak2 sbb kaki dia tersepit celah kayu2 tue
ahhahaha... sakit la tuh
nangis sudah bila kena angkat kuar
daddy mana??? daddy kebetulan standby hari sabtu & ahad
tu pasal la daddy juz lepak hotel dlm penang jerr
so masa ni mmg daddy x dak
kena pegi opis jap..
tak lama pas maghrib, daddy dah siap kejanya
plan nk kuaq tp d sbbkan bdn ellesya suam2 kuku g2
so daddy tapau ja nasi ayam
ellesya dah tidoq time ni.. pas mkn ubat, ngantok amat katanya
so layan emir ja la mlm tue
mmg puas la emir menjelajah.. bior dia dengan dunianya
pkl 11mlm baru ellesya bangun
nureen suapkan nasi ayam & sup faveret dia
siap ckp beli kat chicken rice shop lagi
hehehhe percaya plak dia :P
___________________________________________________

jom singgah






13 comments:

Nurzakiah Hanum said...

syoknya

Nens Collection said...

comel2!
leh duk lepak2 camni pon dh sonok kan..;)

eima said...

tak pi jalan saje dok otel pun mmg syok ...

ALoNa CintamaniszLite said...

tu laa untong dok kat area pelancongan ni, ye nureen...hehe..

Qhaifa Nur said...

seronoknya tengok 2 beradik ni NureeN...emir sakat kakak ke...kasihan kakak demam...

Salina@IbuAqil said...

Amboi sampai menjengket2 si emir..
Seronoknya dpt tido hotel..
Lama jer rasanya x tido kat hotel ni..
Tgk ombak sronok je rasanya..
Lama x p pantai..
Sorry lama x jenguk sini..
Ni baru ada peluang nak pulun BW.. :D

LiLy @ MaMaQiStInA said...

Seronik emir dapat sakat kakak.. :-)

sue zainun said...

syok dapat kacau kakak tu..hehe

Yumida Huda said...

hehe...sronoktgk budak kecik sakat org besar

Yumida Huda said...

besar sofa ya..bez utk bergurin

eB said...

elly x takut jth ker syg? risau auntie. hu3

el said...

dah mcm umah plak aku tgk otel ni heheh suka eh sakat kakak..ceria jek

Zura@Iwan said...

bestnya lepak2 kt hotel ...emir pestime rasa teruja la tu..

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (7) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (26) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) chef daddy (3) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (147) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (55) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) family (15) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (2) kampung (24) kashmir (2) kenny rogers (4) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (4) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (1) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) queensbay (26) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (5) raya (32) recipi (19) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (2) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tasek (2) times square (3) TLF mag cover (1) TM (17) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (25) western (1) ww (30) zara (5) zara amal daniel adrian (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011