Monday, March 25, 2013

family trip : hotspring sungkai besttt

assalamualaikum
autopublish

jom2.... sambungan cerita last week
ellesya.. dah ketengah..
so emir ja la byk yg nureen candid
laynnnzzzz
dr tepi emir merangkak laju
comel kan... klau bab main air no 1
dah dpt sentuh terus teruja smpi meleleh air liur ehehe
si mummy shera kat blkg dok snap gambo kat bwh ni
 adrian, amal & syeri
emir semakin berani
merangkak dptkan daddy
daddy dh penat kerr?? dok control anak dara kami & kezen2 nya
amboiii.. tak padan ngan kecik
ada hati nak p kat tmpt dalam
klau nureen tak tangkap tadi, tenggelam la emir
jln lekaih.. dok merangkak ja
tue dia... baru nmpk kelibat kakak sya
ellesya, adrian, emir & daniel
nureen byk abeskan masa ngan emir
suka tgk aksi dia yg sgt2 xcited
mmm.. klau pegang mcm ni baru la emir berjln :)
amal agak takot2 nak mandi
yerr la 1st time kan
myb amal tgh dok pikiq kot noooo
awat la aiq ni sejuk sgt hahhaha
emir nak peluk amal ker tue?
amboiii.. bersembang plak ngan pak ngah
emir : amal, jom kita berenang
amal : ha??? berenang????
bila amal dh x naik pelampong dia
dpt kat emir, apa lagi, dipulasnya stereng tue
adrian pon teringin nak naik tue
 tercabut stereng tue nanti
sukanya dia
dok discuss apa la nih
dok atoq plan kot
baekkk punya dok dlm floater tue, ellesya plak teringin
kita bg chan kakak pulak yerrr
kita jln ja la k
dok ralit main air, daddy candid ja la 
suka nk wat hal sndrik...
ansem la anak mummy n daddy ni
zara punya turn plak
zara pon mcm amal... takot2 nak mandi
punya la mummy dia dok pujuk bagai, tp zara dok teriak jugak
emir dok pujuk zara ker?
ke nak naik floater??? hehhee
akhirnya, zara akur.. dia bolem ada kekuatan
ke sbb zara x pernah mandi air sejuk..
dpt la kat emir kan
tweety yerrr
zara yg baru lepas teriak
hepi la dpt naik floater lagi
kali ni emir jln sndrik
laju jerr tau...
wat mcm dia dok dlm walker hehehhe
x der hiraukan sesiapa dah
stop2... mummy nak ambik gambaq sat
wahhh... bangga tol anak mummy ni
cukup berani
awat plak tue???
zara dpt floater baru
alahaiii... lagi nmpk bulat la muka zara
lorrrr... teriak jugak
sbb kepala terapong ngan floter, myb rimas kot hehhee
slide yg di tunggu
nmpk tak sapa kat atas tue???
ni kali ke 3 tak silap

daddy, adrian, ellesya & daniel
besttttnya.. nureen gak x naik sbb dok mandi ngan emir kat bwh jerr
tenggelam semua hahhaaa
dah la emir... jom2 kita naik
mummy dah lapar ni :)
___________________________________________________

jom singgah






17 comments:

HazeL said...

zara rase tak selamat kot..heheh..
masok FOC ke?

Adlin Mohamad said...

masuk 10.00 hengget lagi eyh ..thn lepas rajin pi sini sbb family in law suka berendam kat air panas ...thn ni x jejak lagi ..mmg best

Roziah Khalid said...

alahai bestnya depa main ayaq... emir dah ada baju renang yer.. emm tgah cari jugak baju tuk Rayyan...

Zura@Iwan said...

sonok emir ..bleh renang2..hehe

wantie said...

seronok tengok emir. ke main suka lagi main ayaq..

~MommyAida~ said...

Bestnyaaa..nanti bgtau ye admission fees dia berape?sbb bawak ank2 best ni..hihihi

KhaiRin : anies said...

jelas keterujaan emir..yelah kt umah x dpt main air mcm tu kan emir??? ;-)

Qhaifa Nur said...

seronoknya tengok emir dapat main air...
memang puas hati datang sini kan NureeN...

Nafira usof said...

sonoknyeeeee...
xtvt mandi2 memang sonok kan~
bukan setakat anak2.. mak n bapak pon suka~

Adlin Mohamad said...

Nureen selimut tu ada lagi nak ke ..sms kita (0172051141)

tenku butang said...

done follow sini.. jom follow n singgah blog teman.. heee.. http://tengkubutang.blogspot.com/

klu minat kucen leh follow blog ni jugak.. =)
http://kucenkucenbelog.blogspot.com/

dela said...

bestnya main air!

LYAfrina said...

bestnyer main air.. semua ceria ja..
muka emir & cousin dia seiras

Syima ~Mama Kyra~ said...

bestnya bdk2 ni main air kan..kan..
tmpt ni pun best ada kolam panas dan sejuk!!

el said...

hahahahahah kelakar dia wat pelampung tu cam walker suka sgt dia

tenku butang said...

singgah sini n klik2 nuffnang awk lak.. =)

Anonymous said...

I have tо thanκ уou for thе efforts you have рut in writing this site.

Ι'm hoping to view the same high-grade content by you in the future as well. In fact, your creative writing abilities has motivated me to get my very own site now ;)

Also visit my web blog: hcg diet menu
My site > pure hcg

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011