aksi emir bila di babychair

assalamualaikum
autopublish

lokasi : nasi kandar subaidah, penang
tarikh : 12/03/2012 8.45 pg









___________________________________________________

jom singgah









Comments

mamalieyna said…
Amboooi syoknye emir tu..dh boleh duduk sendirian eh, pastu bgn berdiri.. bahaya... :-)
Nurzakiah Hanum said…
salam
singgah pagi selasa...
nens cellection said…
hehe..mcm2 posing..lps dh boring mesti gaya nk kuar dr kerusi..hehe
el said…
hahahaha muka xmo dok kat lam bbchairr
mummyyy i dun want this i sudah besar haha
Qhaifa Nur said…
konpom tak nak duduk NureeN...
dah besar yup emir....
eima said…
nk turun ke tak sabaq nk mkn tu .... hahahha
Huda said…
anak2 huda pun sama la nureen..x leh lama duk dalam baby chair tu..nak berjalan :)
emir x suka duk dlm bbchair la tuh..ngamuk sakan
Nafira usof said…
delisha pon duduk sekejap jer.. pastu nak buat hal sendirik..
Zura@Iwan said…
sama la Irfan dia bkn nk duk lama2 dlm bbchair tu..nk trn..
Ema Blog said…
boring duduk lama-lama dalam babychair tu
wantie said…
cemuih la tu dok terkepit. nak berlari sana sini. hahahaha...cian dia.
Cho Zila said…
ciannye dia.. dia tak nakler tukan.. anak akak masa kecik cam gitu tak nak bila dah besar sikit nak lak tapi dah tak manis nak duduk dalamtuler..
Zuraidah Butang said…
die tak ske kot duk baby chair..cian nyeee..hehe

sy folo u k..:P

Popular posts from this blog

pertandingan masak bubur asyura 2011

C.O.F.F.E.E

Lebaran 2017