Wednesday, March 20, 2013

family trip

assalamualaikum
autopublish

ada yg dah tak sabar nak tau
kemana family trip yg julung2 kalinya
buat gang watsapp "hot mama" & "gebang santai"
hampa semua dah sedia maklumkan
hehehee....
x lupa.. BFF MLF : TLF eB
mmg awal2 lagi dah nureen inform dlm watsapp

dah2... jom layannnnzzzzz
n3 pemanas di pagi hari
kami gerak dlm pkl 10pg kot
tak prasan lak pkl brapa, agak2 ja la
singgah Esso-juru, tapau kueh jerr wat mkn2 dlm keta
bila dah mkn kenyang2.... nak melabor la plak
so singgah kejap R&R jawi ;p

hari tu emir berkemeja U
ansem sungguh anak teruna mummy & daddy ni
dah pandai drive plak tue hehhee.....
as usual, ellesya mmg x leh dipisahkan dengan dutch lady strawberry
emir ada hati yerr nak minum jugak
emir : "kakak sya, emir nak cikit, bolehhh?"
emir :"mummy, tengok la kakak sya tue, kedekut la.."
emir : "tak pa2.. baik layan bawak keta lg bestttt"
ellesya : "hehehheee"
tengah panas rembang, x der hujan pon
 tapi wiper pon kena bekerja yerr
emir dh pandai dok tarik air kat wiper tue..
nak lap habuk kat cermin kan
baru la nmpk jln hehehhe
mmmm... kakak sya pon nak main jugak
tgk.. dia tarik emir suruh duduk tepi
menggeliat la emir
pandai kakak sya pujuk emir
umpan ngan mineral water yerr

ellesya cuba jugak nk beraksi walaupon emir x nak bg peluang
ellesya punya turn
emir.... jgn harap la dia tgk jerrr
mula tarik kakak sya....
kan bagus
kongsi sama2 main kan :)
hepi tgk depa 2 beradik ni
wahhh.... kita dah smpi mana ni?? hehee
bakal pelumba kereta negara :)
dah2... kome, daddy dah nak masuk dlm keta
cepat2... p tmpt masing2 kaih :)
masih jauh destinasi kita 
___________________________________________________

jom singgah



12 comments:

Nurzakiah Hanum said...

hapy moment sis
moning

nens cellection said...

kemanakah destinasi itu..??

eima said...

nk pi mana ni ....

Zie said...

huhu encem makin encem... wah pi mana tu... jumpa eb yer... hehehe

Zura@Iwan said...

irfan pun pandai main stereng n wiper tu..huhu

~MommyAida~ said...

haih nak kemana la tu..tak sabar nak tau..hihihi..Esya n Emir sangat comel bile beraksi..

Qhaifa Nur said...

seronoknya dapat drive yup ellesya, emir...
memang tak sabar tuh nak sampai...

NEKCIK said...

Happy holidays...semuga selamat dalam perjalanan..ke mana ye..ok tunggu lah kan...take care

Nafira usof said...

nak gi mana tuh??

Syima ~Mama Kyra~ said...

amboi..sonok sakan 2 badik ni nak berholiday!!

Imah Dinor said...

bestnya...

Kesuma Angsana said...

kemain lagi budak berdua ni!

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011