Monday, March 11, 2013

2D1N : last posing2 sebelum checkout

assalamualaikum
autopublish

mandi dlm bathtub,main pantai, mandi pool sudah
dah tiba masa utk check out
tp harussslah bergambar kenangan dolu kan
cool fever peneman setia ellesya sepanjang di hotel
daddy dok touch up apa lg kat ellesya?

emir marah la kena pegang
sbbnyerrr.................
dia nak main phone
kat umah kan x dak.. walaupon mummy & daddy dia ni keja TM tp telefon x pasang pon kat umah hahhaha
suka betol emir wat mulut muncong g2
last2 ellesya yg ambik dolu
kamooo nak tepon sapa emir???
bukan nk tepon tapi nak msk mulut
haiisshhhhh....
kan dah kena marah
wat muka relax jerrr... mcm x dak pa2 kan
dok atas katil tak bleh main
emir trun bawah plak
moncong betol mulut dia yerr
"uuu uuu" itueww la yg emir sebut
sbb tue la muncung sedepa

nak call awek ke
last posing2 dlm bilik
cobaan by mirror plak
alahaiii... ssh benor
awat plak ellesya teriak tue
pandai kan emir, pujuk kakak sya
comel tol gaya 2 beradik nih

____________________________________________________

jom singgah






17 comments:

Nens Collection said...

ammar pon suka main phone camtu..kalo nens g hotel ke, nens cabut terus kabel die..sbb x sedar bila masa die bercakap ngn operator..malu setepek..hoho

Zura@Iwan said...

bestkn bcuti2 dlm png pun..ok la tu...kira bcuti2 gk ni...

Huda said...

husna dan lukman pun jenis suka main tepon hotel..suka tekan2..last2 kitorg cabut wire dia :)

Nurzakiah Hanum said...

Salam isnin...(^_^)

Gieyana said...

mmg sedepa mulut emir..hihi..:-)

Qhaifa Nur said...

walau ellesya demam, bergembira tetap juga...
ensem emir...

eima said...

budak semuanye suka telepon kan .. hahaha

mende tah la diorg tu ... belakon je lebih ...

** nureen hang klakar ...hahahaha

Kasih Damia said...

emir mcm damia jgk...klu jumpa tel pstn mesti dia main punye...kat hotel abes terburai tel dia keje kn...hehehe

LiLy @ MaMaQiStInA said...

alolo sweet..pandai emir pujuk kakak..^^

HazeL said...

kakak dah pandai nak merajuk yer... nasib baik adik rela memujuk..

eB said...

elly nmpk sstla...

Nafira usof said...

sian plak kakak sya..
takpe.. deman2 pon leh gi bercuti jugak..
budak2 memang suka telefon kan~ ahaks..

wantie said...

hahaha... minattul ngan telefon tu ye.

el said...

amboi moncong emir kalah moncong aunty taw haha

Myra Jay said...

Emir nak tipon Gelpren ke sayang? :D

Kesuma Angsana said...

demam2 pun masih aktif berposing sakan yer

ALoNa CintamaniszLite said...

tu laa nampak nureen gi lepak ngan hot mama pakai uniform TM, hehe..

Kat umah akak ni pakai jgk telepon..pakai line streamyx. Dulu2 sini area pencuri kabel jgk ni. Kerap tul kena curi..sebulan sekali..kkdg sebulan 2x. Geram tul...nk online payah ler.
Tempat yg sama lak tu. Kitorang gi siasat sendiri kenapa laa kat area tu yg selalu kena kerat kabel. Rupa2nya..ada pkok rendang kat situ dorang leh panjat dan kait kabel utk buat keje tu. Bila kecurian kabel lagi..terus suami akak bgtau kawan dia yg keje TM taiping ni..soh tebang pokok tu. Alhamdulillah, sampai skang dh ok...hehe.

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011