2D1N : last posing2 sebelum checkout

assalamualaikum
autopublish

mandi dlm bathtub,main pantai, mandi pool sudah
dah tiba masa utk check out
tp harussslah bergambar kenangan dolu kan
cool fever peneman setia ellesya sepanjang di hotel
daddy dok touch up apa lg kat ellesya?

emir marah la kena pegang
sbbnyerrr.................
dia nak main phone
kat umah kan x dak.. walaupon mummy & daddy dia ni keja TM tp telefon x pasang pon kat umah hahhaha
suka betol emir wat mulut muncong g2
last2 ellesya yg ambik dolu
kamooo nak tepon sapa emir???
bukan nk tepon tapi nak msk mulut
haiisshhhhh....
kan dah kena marah
wat muka relax jerrr... mcm x dak pa2 kan
dok atas katil tak bleh main
emir trun bawah plak
moncong betol mulut dia yerr
"uuu uuu" itueww la yg emir sebut
sbb tue la muncung sedepa

nak call awek ke
last posing2 dlm bilik
cobaan by mirror plak
alahaiii... ssh benor
awat plak ellesya teriak tue
pandai kan emir, pujuk kakak sya
comel tol gaya 2 beradik nih

____________________________________________________

jom singgah






Comments

Nens Collection said…
ammar pon suka main phone camtu..kalo nens g hotel ke, nens cabut terus kabel die..sbb x sedar bila masa die bercakap ngn operator..malu setepek..hoho
Zura@Iwan said…
bestkn bcuti2 dlm png pun..ok la tu...kira bcuti2 gk ni...
Huda said…
husna dan lukman pun jenis suka main tepon hotel..suka tekan2..last2 kitorg cabut wire dia :)
Gieyana said…
mmg sedepa mulut emir..hihi..:-)
Qhaifa Nur said…
walau ellesya demam, bergembira tetap juga...
ensem emir...
eima said…
budak semuanye suka telepon kan .. hahaha

mende tah la diorg tu ... belakon je lebih ...

** nureen hang klakar ...hahahaha
Kasih Damia said…
emir mcm damia jgk...klu jumpa tel pstn mesti dia main punye...kat hotel abes terburai tel dia keje kn...hehehe
alolo sweet..pandai emir pujuk kakak..^^
HazeL said…
kakak dah pandai nak merajuk yer... nasib baik adik rela memujuk..
eB said…
elly nmpk sstla...
Nafira usof said…
sian plak kakak sya..
takpe.. deman2 pon leh gi bercuti jugak..
budak2 memang suka telefon kan~ ahaks..
wantie said…
hahaha... minattul ngan telefon tu ye.

el said…
amboi moncong emir kalah moncong aunty taw haha
Myra Jay said…
Emir nak tipon Gelpren ke sayang? :D
Kesuma Angsana said…
demam2 pun masih aktif berposing sakan yer
tu laa nampak nureen gi lepak ngan hot mama pakai uniform TM, hehe..

Kat umah akak ni pakai jgk telepon..pakai line streamyx. Dulu2 sini area pencuri kabel jgk ni. Kerap tul kena curi..sebulan sekali..kkdg sebulan 2x. Geram tul...nk online payah ler.
Tempat yg sama lak tu. Kitorang gi siasat sendiri kenapa laa kat area tu yg selalu kena kerat kabel. Rupa2nya..ada pkok rendang kat situ dorang leh panjat dan kait kabel utk buat keje tu. Bila kecurian kabel lagi..terus suami akak bgtau kawan dia yg keje TM taiping ni..soh tebang pokok tu. Alhamdulillah, sampai skang dh ok...hehe.

Popular posts from this blog

pertandingan masak bubur asyura 2011

C.O.F.F.E.E

Lebaran 2017