Monday, March 18, 2013

OLDTOWN menjadi saksi.. hot mama beraksi lagi

assalamualaikum
autopublish

lunch minggu lepas punya cerita
bila plan baekkk punya dlm watsapp
so tmpt yg dijanjikan menanti
hehehhee
eh... apa kes???
nureen dpt souvenir dr gie
anak gie pon nama nureen jugak tau..
tu pasal la gie rasa g2 yerr :P
gie kan baru jerr blk dr sana
best2... ellesya suka sgt bila dia tgk singa tue dok minum
katanya "sedapnya air singa tu minum" 
hahhaha
sedap wehhhh....
dari sapa nih???
tu dia.. bungkusannya
souvenir nih dr zura
coklat2 tu dr langkawi... yg FM tue dr thailand
coti2 m'sia la katakan
kenal tak zura yg mana??
tu hat dok control ayu bertudung purple tue hehehe
tgk.. k.tie @wantie dok tunjuk setapa sedapnya coklat tue
ni plak...
el & wantie kan menang kat blog zura
tue depa dpt extra hadiah hehehe
tahniah yerrr
yg paper bag merah hepi besday tue???
eh, sambut besday sapa ni?? hahhaa
nin dia... dlm paper bag tue pon ada coklat jugak..
dari wantie yg baru blk bercuti kat langkawi gak
hadiah yg wantie & el terima dr zura
dah2... dr tadi dok bercerita pasal souvenir bagai
la jom layan menu kami
antara minuman kami
ni nureen punya
nasi ayam rendang
zura punya
hainan chicken rice
wantie.. suka ngan wantan mee
ni pon wantie punya okehh
roti bakaq
wahhh... ni kalah mak buyung
k.tie nih... dia nak snap gambaq kami 2 dok melawak plak
tu gambaq jd lagu nih
el, hg tengok mana hahahaa
gie, org paling lmbt smpi
sbb x brapa sihat
t c yerr gie.. slim lagi walaupon dah sebulan lebih preggy kan
amboi... tgk la mimik muka memasing
hahahhaaa
el bisnezwomen paling bz
hahhaa... amin.. moga masin mulut aku ni EL
aksi tembak menembak dr el & zura
gie.. roti hg dh lindung muka daaaa
cobaan sebenaqnya
dok set camera autosnap
lagi hampa semua d candid
hahhahaha
thx zura...
hg plak x masuk coroum
last, pic ramai2 by EL..
amboi.. posing kita la la k.tie hahhahaa
zura.. hg ngan gie slalu peace memanjang :P

zura, klau nk wat family gethering
hg la coordinator.. bleh hehhehe
___________________________________________________

jom singgah






11 comments:

NEKCIK said...

Salam Nureen...Nekcik pun dah ketagih dating kat old town nih...minggu ni da 3 kali masuk...bislah duit pencen.....ssswaiii sangat kan... ole couple at old town...ha..ha

MRS. K said...

wahh syok ek gather ramai2 smbil tukar hadiah

eima said...

wahhh syok dpt lepak ngan members..aku dah lama tak buat cam tu kecuali budak opis je ...

nens cellection said...

syokk kan..nens pon br je sambut besday geng ceria kami..hehe
bg hadiah2 yg best2..sure igt sampai mati..hee

~MommyAida~ said...

wah uniknya souvenir tu semua..menarik barang2 n makanan yang ade..mesti sedap..hihihi

Qhaifa Nur said...

tahniah NureeN, seronoknya dapat souvenir...
lepak2 dengan geng sekepala bestnya...

ALoNa CintamaniszLite said...

happening wehhhh...
dasat aar korang...ngan gajet memasing lak tu...ngan makanan yg sedap2 jgk...uii...

HazeL said...

mase nie la best untuk bergosip...hehhehe

Nafira usof said...

syoknye~
lepak2 sama kawan cam nih~
gosip2 n snap2

el said...

enjoy sakan kan best tul hahahaha
lebiu uol xoxo

Zura@Iwan said...

sorry noh ,,kasi hg souvenir kecil je..tp yg penting eden ikhlas k..

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011