Friday, March 22, 2013

family trip : celebrate besday & rombongan ust din

assalamualaikum
autopublish

esk paginya
xcited tau.. x sabaq nk terjah main point kami ke cini
wahhhhh... tapi..
harussslah breakfast dlu kan

kami breakfast ngan samosa, apam ladybird & choc cake
yumyum.... mavelousss
sama2 kita potong cake ngan besday boy yerr
abg nureen no 2 (syeri) besdaynya jatoh pada hari tu (16/03/2013)
adrian bz ngan pspnyerr
kuat ckit.. cake tue baru kuaq peti ice
so keras la ckit kan hehehe
sebelum berangkat.. sempat la bergambar seisi keluarga
inilah keluarga besar kami
bawah dari kiri : abang wit amal, sil fiza, mak, abah, sis shera wit asben kahar
barisan depan : ellesya, daniel & adrian
belakang kiri : aiman (adik bongsu), syat wit zara & asben fauzi, imadi (adik no 5) wit wife faezah, me, emir & chef nasir

dah smpi tmpt di tuju
sempat lagi kan hehehee....
emir dok nak ambik topi yg nureen pakai tu
senyum smpai ketelinga aih cameraman :P

kena naik train yerrr...
mmm.. nureen tak pasti bayaran masuk brapa
tapi tak silap untuk dewasa rm12 kot kanak2  tak pasti
sbbnyerr semua di sponser oleh BIL
antara rombongan ustaz din :P

daddy tak dak dlm train sbb ada brg tertinggal dlm keta
so daddy naik train no 2
zara, ada ku kesah.. mana2 pon boleh tdoq kan
hehehehe
emir dah siap
x sabaq dah ni.. apa2 pon makan dlu
thx to ilah @ mummy zara, belikan emir baju mandi ni
ellesya pon dpt, sebijik mcm zara punya
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
 taarrraaaaa....
kat cini la kami terjah
"felda residence hot spring sungkai perak"
bleh click kat atas utk ke websitenyerrr

ni kolam utk org dewasa
agak dalam tp x ramai org kat cini
klau nk pegi, klau bleh jgn la pegi time cuti skolah
sbbnyerr mmg tersgtlah ramai org2 m'sia
kami pegi time weekend pon dah ramai
nikan pulak time cuti sekolah

ni plak utk kolam air panas....
best kan..... mgu dpn nureen n3kan aksi2 kami yerr
tunggguuuuu

______________________________________________
jom singgah






15 comments:

Kuazue Mohd said...

mcm bes tuuu...

mamalieyna said...

Bestnyeee family trip gini... baru terasa kemeriahan :-)

Nurzakiah Hanum said...

bestnya

nens cellection said...

woowww..best bangat!
mandi manda kolam air panas..
mmg syokk pergi berjemaah kan..best!

eima said...

aku je tak penah sampaui lagi ... hmm nk kena pi terjah jugak nenanti .. sbb air panas kan sedap sikit klu nk berendam .... Mrs.K ckp cantek ngan besh

Cho Zila said...

kektu buat akak terus teringat nak makan kek coklat gak... akak tak nah smp sini tapi dalam perancangan gakler... sebab on the way balik kampungjer...

~MommyAida~ said...

wahh bestnya nampak..mesti best kan tempat tu..boleh difikirkan utk pg next time..hihihi

Zura@Iwan said...

emir pun ada bj mandi..hehe...

zara tu geram aku tgk..ketoi!...hehe

KhaiRin : anies said...

tetiba cair air liur tgk kek tu

Nafira usof said...

alahaiiii.. syoknye~
meriahkan wat famili gathering cam nih.

Qhaifa Nur said...

terjah sini ke...
dengarnya best datang sini...

하니 said...

x dak ka gmbr preggy kak faezah?

wantie said...

hor spring. tak panas ke pergi siang siang..

LiLy @ MaMaQiStInA said...

wah..seronoknye..bestnye family trip macam ni..meriah sungguh..

Anonymous said...

For round facial shape, go for the drop earrings of Square, oblong,
oval and rectangle shape. Harlow Madden, the cute little dancer of Nicole Richie looks so graceful in the perfect mixture between
a pink skirt and a violet jacket. Lopez was named Legend for Outstanding Contribution to the Arts.


Stop by my homepage ... http://blogdulich24h.info/nhung-phuong-phap-phoi-trang-phuc-cung-voi-dam-thoi-trang-han-dem-den-cho-ban-gai-su-tre-trung-nang-dong-va-hap-dan

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011