Thursday, March 28, 2013

ice ketol bertaburan

assalamualaikum
autopublish

mentang2 la freezer kat bawah
emir mmg senang2 la nak buka n tutup kan
aduyaiiii... dah byk kali tau

incident ini berlaku... hahhaha
abesss bertaburan

bleh plak kutip masuk mulut.... seketul besaq tu msk semua dlm mulut
perghhhh... x sejuk kerr???
hahhaa... emir bukan kutip yg tu k..
nureen bg yg baru.. yg kat lantai tue sekadar untuk model hahha
boleh g2
boleh pegang ice tue
tahan sejuk sungguh tangan dia..
dah la masa ni dok selsema lagik
percaya @ tidak, betapa kuatnya gigi emir, dia gigit ketul ice tue
mmg masuk dlm mulut dia, siap dok isap2 lagik
dah lencun baju dia.. nak tukaq baju
masuk la dlm bilik.. sementara nureen dok pilih2 baju
pusing ja belakang.. hambikkk
dah panjat c2 plak.. mmmm
kuat kerr nak tolak meja solek tuh.. hehhee
emir.. emir....
__________________________________________________

jom singgah




19 comments:

Nurzakiah Hanum said...

selamat pagi
singgah khamis

macam2 gelagat si kecik

Ann@zanyra said...

bile tgk ni, nk marah pun xjd kan..comell!

anyway, jgn lp tgk pemenang2 contest kami ritu eh;)

Z ie said...

Adojai cargas semuanya... hehehe.. tengah lasak sekarang ni kan... hehehe

nens cellection said...

hahaha..bertarabur abes..hehe
kuat & cergas emir ni..gewammm!!

watyz said...

makin lasak.... :)

fieda said...

wah...hero dh besor la..

Adlin Mohamad said...

tu dia hero sorang ni mmg cargasss kekekeke

Khai♥Rin : anies said...

emir..pasni tenyeh gincu mummy plak yek ;-)

eima said...

dah pandai melasak dah... jenuh

ixa damia said...

lasak mcm damia jgk ni
stakat ni damia xleh buka la peti kat bwh tu...kat umah aku pon same mcm peti anhg jgk kot...emir okla laki,aku ni damia pmpuan...penat Ooo ngemas balik

sue zainun said...

hohoho kuat btl emir..tahan sejuk nih..

Qhaifa Nur said...

sedapnya kunyah ais batu kan emir...

wantie said...

hahaha.. sib baik tak tido je atas ketulan ais tu. ngeee

Cho Zila said...

saya anak lelaki ... jangan main2 ngan saya...

Zura@Iwan said...

irfan pun suka ais weh...mmg aku tk bg...idak jenuh la...huhu...

eika_jps said...

salam perkenalan.....bestnya dapat gigit ais ketul....cute mute la anak teruna awak....

jemput singgah blog eika yer...mak budak baru belajar menulis

http://atikarafina.blogspot.com/

wahida said...

tu baru nama hero kan emir...

betul2 anak jantan namanya tu...

LiLy @ MaMaQiStInA said...

wah..sukanye emir makan ais tu..sampai berterabur tu.. :)

el said...

hahahahaha budak2 npk es ketol mmg seronokkkkkk haha

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011