Tuesday, May 21, 2013

berjimba d dave deli queensbay

assalamualaikum
autopublish

isnin minggu lepas
mmg plan nk g queensbay, cari hadiah utk bos sebagai souviner
bos dh nk pencen 25hb ni
kebetulan member sek pon nak cr baju kat queensbay
dia dpt keja baru kat KPJ damansara
jatoh plak hari tu besday dia
soooo jom2 kita celebrate secara kecil2an
simple & special cake for besday girl
ni la dia besday girl
13 may 2013 
moga pjg umur & d murahkan rezqi... aminnn
dh msk 3series, still sweet lagi orgnyerr
dave's lasagna
grill chicken
fish n chip
mie & widad mai dari baling & kuala ketil, kedah
mcm adik bradik plak tgk depa 2 kan
widad - cikgu sekolah
mie plak ex staff hospital pantai
aina, bff baru nureen hehe
kami in da 3 series
sape paling ayu? hehe
_____________________________________________
jom singgah




9 comments:

Nurzakiah Hanum said...

syok2

nuyunbiz (001873431-W) said...

salam kenal..

dah lama silent reader blog ni..
tergoda nak komen bila tengok kek n makanan yang display..

jom exchange link ngan nuyun..

http://www.jutawanshaklee.com/

MAZLIZA ABD RAZAK said...

tergodanya...sedap neyh

Gieyana said...

feveret km laki binik gak kt sini..sedappp..:)

wantie said...

wah.. geng 3 series la ni..

saja le tu nak tayang kat kak T. hahahaha... lawak je.

Zura@Iwan said...

tk pernah smpi sini ok..hehe...

bila nk pergi tk taw..hehe

el said...

ayu?xdak sapa kut bhahahahaha

ooo la ni hangpa dok pinggir kami la ea..hehehe

Qhaifa Nur said...

bila nak berpisah sedih rasanya..
amboi, sedapnya semua menu tuh...

:: Cik Viva :: said...

meriahnya makanan...

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011