Friday, May 10, 2013

tertukar bag : design bag sama

assalamualaikum
autopublish

mana tak tertukarnya
bag bdk pompuan semua pink
dh tu, yg sama mcm bag ellesya ada 5-6 org
bila dh kalut2 nak balik, besfriendz ellesya ni mmg bag depa 2 dok sebelah2 jerr, sama plak tu
so terus di capainya bag ellesya
bila nureen smpi depan gate tadika
ellesya ckp kat cikgu dia, bag dia tak de
arina, bff ellesya dah tertukar bag
ellesya, dia mmg cam bag dia
tak yah bukak tgk isi dalam pon dia dah tau tu bukan bag dia

so nureen kena tunggu sekejap sementara ayah arina nak patah balik & pulangkan bag ellesya
layannnn dulu mata dgn aksi bdk2 kat citu
ellesya mmg tak berebut
dia akan tunggu turn
tapi smpi bila.. konker dek budak lelaki
sampai la cikgu suruh budak lelaki tu beratoq
baru la ellesya akan naik
kat tadika ellesya mmg tak berebut walau mcm mana skali pon
tapi lain plak kat umah yerr
klau ngan emir, berebut sakan
nureen ambik kesempatan snap gambaq ellesya
wassap kat daddy

sekali nureen pon kena snap ngan ellesya
hehehhe

muka sedih pas teriak bila bag dia belum nmpk batang hidung lagi
masa nureen smpi jerr kat ellesya, dia terus peluk nureen kuat
 smbil teriak
'huhuuuuu... bag sya tertukaq ngan arina'
_____________________________________________
jom singgah




9 comments:

Myra Jay said...

Hheee, sayang beno sya dengan beg dia smpai nanges ha :)

Khai♥Rin : anies said...

oooo da terbongkar rahsia...kt sekolah x berebut..kt rumah berebut dgn emir yaaa

eima said...

fahim pun gitu klu kat skool ... klu xde die diam je ... cuma ngadu kat mama je

wantie said...

amirul belum pernah tertukaq beg. tapi tertukaq buku tu sedia sedia la....

sian elly. nangis dia. sayang benor ngan beg tu yer.

eB said...

lama x singgah sini .... sori nureen.... mkn ms gaks eB nk rilekskan diri nih... tc yer. kim slm kat family :)

Kesuma Angsana said...

hehehe telatah anak2 yer

el said...

anak aku danish asik tertukar kasut sekolah..sbb dlm kelas kena taggal kasut..tp danish akan keriau lah..cikguuuu mn kasuh ahmaddd..ada org amek kasut ahmaddd

npk kakak sya dah besar lain mukanya
lama x npk dia

Pokok Manggis Depan Rumah said...

Beg hampir sama.
macam-macam kerenah anak-anak.

Zura@Iwan said...

sian tertukar beg plak..

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011