lunch wit aina, new frindzzz

assalamualaikum
autopublish

lunch yang tak di rancang
bila member rojer ja terus nureen ON hehhee
sbb org nak blanje kan.. kita bwk perot jerrr
kami terjah dave deli queensbay
Dave's lasagna 
beef rissole
ni la aina
baru rapat.. sebelum ni mmg dh kenal
cuba tak pernah bertegur sapa
masa mula2 aina msk TM, dia kat unit lain
so bila dah di serap masuk utk permanent, dia sempat seminggu dlm unit nureen, pastu unit lama ambik balik
diganti dengan staff lelaki msk unit nureen
mudah mesra orgnya

tuan tanah pon nak interprem okehhh
pas kami menghadap makanan mmg mmg superrrbbb mavelous nih
kami msk AEON (jusco).. shopping la apa lagi
siap beli kemeja sama, sbbnyerr ada less, murah amat
nureen yg ada xtra... beli sluaq skali hehehe

bkn slalu bleh shopping utk diri sendiri
slalu shopping mesti beli utk anak2
_____________________________________________
jom singgah




Comments

Nurzakiah Hanum said…
salam khamis
singgah sini
dah sarapan
Cho Zila said…
lama sesangat rasanya akak tak makan dave dellini... ingat2 sedap kot... persahabatan haruslah dijaga supaya kekal selamanya..
Zura@Iwan said…
aku ni blm rezeki nk try mkn kt Dave ni...moga2 ada rezeki lebih nk mkn kt sini...hehe..
wantie said…
ni la yang membuatkan daku nak terjah ni. tayang le tu.
Nafira usof said…
bestnye orang banjer makan~ hehehe

shopping adalah terapi bagi wanita..:)
dhiera said…
untung la orang belanja.. siapa nak tolak kalau ada yang nak belanja~
~MommyAida~ said…
Wah sedapnyaa makanan tu semua Nureen..Aina tu pn cute jugak cam Nureen hehee..semoga persahabatan korang kekal ye..
watyz said…
adoyai... sedap tu... :)

Popular posts from this blog

pertandingan masak bubur asyura 2011

C.O.F.F.E.E

Lebaran 2017