Thursday, May 2, 2013

lunch wit aina, new frindzzz

assalamualaikum
autopublish

lunch yang tak di rancang
bila member rojer ja terus nureen ON hehhee
sbb org nak blanje kan.. kita bwk perot jerrr
kami terjah dave deli queensbay
Dave's lasagna 
beef rissole
ni la aina
baru rapat.. sebelum ni mmg dh kenal
cuba tak pernah bertegur sapa
masa mula2 aina msk TM, dia kat unit lain
so bila dah di serap masuk utk permanent, dia sempat seminggu dlm unit nureen, pastu unit lama ambik balik
diganti dengan staff lelaki msk unit nureen
mudah mesra orgnya

tuan tanah pon nak interprem okehhh
pas kami menghadap makanan mmg mmg superrrbbb mavelous nih
kami msk AEON (jusco).. shopping la apa lagi
siap beli kemeja sama, sbbnyerr ada less, murah amat
nureen yg ada xtra... beli sluaq skali hehehe

bkn slalu bleh shopping utk diri sendiri
slalu shopping mesti beli utk anak2
_____________________________________________
jom singgah




8 comments:

Nurzakiah Hanum said...

salam khamis
singgah sini
dah sarapan

Cho Zila said...

lama sesangat rasanya akak tak makan dave dellini... ingat2 sedap kot... persahabatan haruslah dijaga supaya kekal selamanya..

Zura@Iwan said...

aku ni blm rezeki nk try mkn kt Dave ni...moga2 ada rezeki lebih nk mkn kt sini...hehe..

wantie said...

ni la yang membuatkan daku nak terjah ni. tayang le tu.

Nafira usof said...

bestnye orang banjer makan~ hehehe

shopping adalah terapi bagi wanita..:)

dhiera said...

untung la orang belanja.. siapa nak tolak kalau ada yang nak belanja~

~MommyAida~ said...

Wah sedapnyaa makanan tu semua Nureen..Aina tu pn cute jugak cam Nureen hehee..semoga persahabatan korang kekal ye..

watyz said...

adoyai... sedap tu... :)

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011