Monday, May 20, 2013

emir dengan dunianya

assalamualaikum
autopublish

emir pantang tau
kalu d umah tak nmpk kelibat mummy dia ni
terus teriak n dia akan jln ke dapur cari
manja kan... selagi emir tak tdoq, mmg agak susah nak wat keja
kadang2 buat keja sambil dokong tak pon bg jer apa2 brg dapur yg dia boleh main
tp tu pon kejap jerr
dia nak kita dok golek sama2 ngan dia
duduk dpn dia, tgk dia main
hehhee... jom layannnnzzz emir dengan dunianya
teringin nak naik stroller barbie kakak ellesya hehehe

dah2.. patah sat g teriak la kakak kamooo
pomen ja la jeep tue kan
ni ellesya yg snap
dia kata emir dah pandai senyum tgk camera
hehhee
tak ok lagi kerr jeep kamooo, emir?

abesss tonggang langgang ja mummy tgk
_____________________________________________
jom singgah




16 comments:

Nurzakiah Hanum said...

tomei2

NinaAz said...

Comelnyaaa emir senyummm. Hensem boy nihhh..

mama ila said...

dah pandai senyum bila tgk kamera yer =)

eima said...

sabo je la kan bila anak nk manja je kan ... last2 rumah tongkang pecah ..huhu biar la kan

adianiez AIDA said...

besar nyer kta emir...

ixa damia said...

Damia pon same la wei...
klu aku ade kat umah pantang xnampak kelibat aku,melalak trus
nak wat kje umah bile time dia mnum susu,tdo je...klu x jgn harapla...hehehe

Qhaifa Nur said...

pandai buat hal sendiri...
nampak besar dah emir..

dhiera said...

emir nampak ensem la~ hehe

Khai♥Rin : anies said...

da nama lelaki...kereta jg yg jd pilihan... ;-)

~MommyAida~ said...

hihihi...alololo suwittnyaa..rasa nya mmg anak laki lebih rapat dengan mak kot..sbb Aqil aida pon cam tu..medina pn xdelah meghap sangat!!huhuhu

Imah Dinor said...

wa wi...dah lama xjengok sini ..dah besar anak bujang nureen ni...

mama lieyna said...

Besar kete emir, awat tak naik leklok, nak pomen ye.. :-).. boy gitulah kan..

mama lieyna said...

Besar kete emir, awat tak naik leklok, nak pomen ye.. :-).. boy gitulah kan..

mama lieyna said...

Besar kete emir, awat tak naik leklok, nak pomen ye.. :-).. boy gitulah kan..

el said...

jeep emir tu besar dr dia ea hehe

Zura@Iwan said...

biar dia ngn dunia dia..hehe

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011