ellesya love fondue

assalamualikum
autopublish

haagen dazs dah tak asing lagi
rasa mcm baru ja mkn ri tue
mlm khamis mgu lepas kami terjah lagi
atas permintaan ellesya hehe

emir gd boy mlm tu
x der la nak manjat sana sini sgt
sbbnyerr dia mcm sedikit teruja 
sblm ni bwk dia mai pon masa dia baby lagi

skrg dh anak teruna hehee
emir 1 tahun 1 bulan 2 minggu
nak tgk n3 masa emir baby kami singgah cini...
click kat cini
ellesya plak dr tadi dok susun atur garfu n gelas
chup sat.. pose ckit
love fondue hehe
emir pandang apa pa yer
hasil susunan ellesya
sambung lagi menyusun
apa yg mummy tgh buat?
tgh wassap kat memb (widad) no akaun la hehe
khusyuk aih, smpi x perasan kami d candid

taraaaa.....
 ellesya sgt xcited
ingatkan dia nak ambik icecream dlu celup dlm choc
ropa2nya ambil apple dlu, haha
nyum nyum
perggghhhh
emir pon mkn tau..
mummy dok usha plak yg sebelah sana hahha
moncong aih mulut2..
yeahhhhh.... strawberry dia kecik sgt la.. 
salut choc dah tak nmpk strawberry
ngap... mmmmm
emir plak
hahhaa... berkerut muka dia
mkn icecream.. sejukkkkk
mcm nak teriak pon ada
mula nak kuaq dr baby chair td x boleh, nureen ikat kat bawah haha
duduk c2 yerr
emir mkn icecream cikit jerr
bila sejuk sgt, kami suap lagi
emir dh geleng2kan kepala tanda dia dah tak mau, haha
minum air masak tue k
jom... dah kenyang ngan dessert ni
kakak sya ajak pekena chicken rice shop plak
ngeeee... :P
___________________________________________________
jom singgah


Comments

el said…
sllu sgt korg pergi sini ek
dulu time besday alana nak gak mkn fondue tu tp mcm mahal pulak hehe

dah sllu g sn diorg x cam ke..or xbg member card ke ape?
knape HD kt sini x de mcm tu ye? mmmmmm
ixa damia said…
aritu aku pegi skali tp xsempat nak duduk,depa kata da close...hehehe
Salina@IbuAqil said…
Rindu dkt Nureen sefamily.. ;)
Sorry dear lama x sggh ina pun sibuk..
Sejak akhir2 ni kadang blk opis pon kul 10 mlm..
Terlampau lah penat..
Dgn kesihatan x berapa nak ok..
Kakak Sya makin jelita hah!!!
Amboi syok dia dpt feberet idaman hati yer.. ;)
Emir muka ttp serius je dia..
Berkerut2 dahi tu mikir apa sayang?! :)
Nureen TC yer.. ;D
QA's ~ mamapapa said…
nomnom..sedapnye :))
Zura@Iwan said…
aku tk penah try lg..hehe
kalau irfan sure dia amik buah ..

irfan tk duk senyap weh...tu nk mkn kt luar cm mls tu..
Nafira usof said…
fulamakkkk.. sedapnye~
boleh cicah coklat banyak2 lah eh~
Myra Jay said…
Wahhh kemain ellesya demand fondue, mummy daddy leh tumpang :)

Myra tak pernah try fondue, teringin tp memikirkan mahal tak jadilah.. heheee
Sayangku Zie said…
Cedap tengok AA Rayyan dah boleh jalan umur 10 ke 11 bulan haritu..
entry ni..

http://sayangkudinadania.blogspot.com/2013/04/baby-rayyan-dah-boleh-berjalan.html
wantie said…
hai..korang dah reapeat berkali kali. kak t belum pernah try lagi. heee

Popular posts from this blog

pertandingan masak bubur asyura 2011

C.O.F.F.E.E

Lebaran 2017