Wednesday, May 29, 2013

ellesya love fondue

assalamualikum
autopublish

haagen dazs dah tak asing lagi
rasa mcm baru ja mkn ri tue
mlm khamis mgu lepas kami terjah lagi
atas permintaan ellesya hehe

emir gd boy mlm tu
x der la nak manjat sana sini sgt
sbbnyerr dia mcm sedikit teruja 
sblm ni bwk dia mai pon masa dia baby lagi

skrg dh anak teruna hehee
emir 1 tahun 1 bulan 2 minggu
nak tgk n3 masa emir baby kami singgah cini...
click kat cini
ellesya plak dr tadi dok susun atur garfu n gelas
chup sat.. pose ckit
love fondue hehe
emir pandang apa pa yer
hasil susunan ellesya
sambung lagi menyusun
apa yg mummy tgh buat?
tgh wassap kat memb (widad) no akaun la hehe
khusyuk aih, smpi x perasan kami d candid

taraaaa.....
 ellesya sgt xcited
ingatkan dia nak ambik icecream dlu celup dlm choc
ropa2nya ambil apple dlu, haha
nyum nyum
perggghhhh
emir pon mkn tau..
mummy dok usha plak yg sebelah sana hahha
moncong aih mulut2..
yeahhhhh.... strawberry dia kecik sgt la.. 
salut choc dah tak nmpk strawberry
ngap... mmmmm
emir plak
hahhaa... berkerut muka dia
mkn icecream.. sejukkkkk
mcm nak teriak pon ada
mula nak kuaq dr baby chair td x boleh, nureen ikat kat bawah haha
duduk c2 yerr
emir mkn icecream cikit jerr
bila sejuk sgt, kami suap lagi
emir dh geleng2kan kepala tanda dia dah tak mau, haha
minum air masak tue k
jom... dah kenyang ngan dessert ni
kakak sya ajak pekena chicken rice shop plak
ngeeee... :P
___________________________________________________
jom singgah


12 comments:

Nurzakiah Hanum said...

nyum2 sedapnya

MAZLIZA ABD RAZAK said...

erm...sedapnya :)

el said...

sllu sgt korg pergi sini ek
dulu time besday alana nak gak mkn fondue tu tp mcm mahal pulak hehe

dah sllu g sn diorg x cam ke..or xbg member card ke ape?

Khai♥Rin : anies said...

knape HD kt sini x de mcm tu ye? mmmmmm

ixa damia said...

aritu aku pegi skali tp xsempat nak duduk,depa kata da close...hehehe

Salina@IbuAqil said...

Rindu dkt Nureen sefamily.. ;)
Sorry dear lama x sggh ina pun sibuk..
Sejak akhir2 ni kadang blk opis pon kul 10 mlm..
Terlampau lah penat..
Dgn kesihatan x berapa nak ok..
Kakak Sya makin jelita hah!!!
Amboi syok dia dpt feberet idaman hati yer.. ;)
Emir muka ttp serius je dia..
Berkerut2 dahi tu mikir apa sayang?! :)
Nureen TC yer.. ;D

QA's ~ mamapapa said...

nomnom..sedapnye :))

Zura@Iwan said...

aku tk penah try lg..hehe
kalau irfan sure dia amik buah ..

irfan tk duk senyap weh...tu nk mkn kt luar cm mls tu..

Nafira usof said...

fulamakkkk.. sedapnye~
boleh cicah coklat banyak2 lah eh~

Myra Jay said...

Wahhh kemain ellesya demand fondue, mummy daddy leh tumpang :)

Myra tak pernah try fondue, teringin tp memikirkan mahal tak jadilah.. heheee

Sayangku Zie said...

Cedap tengok AA Rayyan dah boleh jalan umur 10 ke 11 bulan haritu..
entry ni..

http://sayangkudinadania.blogspot.com/2013/04/baby-rayyan-dah-boleh-berjalan.html

wantie said...

hai..korang dah reapeat berkali kali. kak t belum pernah try lagi. heee

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011