Tuesday, May 28, 2013

hepi belated anibeseri

assalamualaikum
autopublish

26 may 2013 
our anniversary


5 Anniversary Messages

1) It was 6 years ago we have married but the day is still to clear to me.

2) Every day with you is the day of anniversary to me. Happy anniversary my love!

3) The day of our anniversary gives me the chance of saying how valuable you are to me.

4) I am the Cinderella who has met her prince, and got her, 6 years ago.

5) With the passage of time you have changed a lot but the sparkle of your eyes betrays the same affection for me as it was years ago. I wish to be your loving wife forever. Wishing you a superb anniversary my love!

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
tq so much
hadiah anniversary yg sgt awesome
untuk daddy, maaf, ayg tak sempat nak beli :P
dan 2 permata hati kita yg sangat comel
ayg bahagia sepanjang perkahwinan kita...
emuah
I will try to be a good wife n a good mother gives and long-life to you
___________________________________________________
jom singgah


13 comments:

Nurzakiah Hanum said...

tahniah sis

Adlin Mohamad said...

sama 6thn dah yea ..kita 6thn 3 anak hahahha advance ...
bestnye hadiah bling2 ..happy annivesary nureen

Sayangku Zie said...

Enam tahun sudah semoga berkekalan ke jannah... sukanya hadiah tu..

el said...

hepi nbeseri2 uols
smoga dimurahkan rezeki
semoga pjg umo
semoga bahagia selalu
all the best dalam hidup uols

:)

Khai♥Rin : anies said...

TAHNIAH3!
SEMOGA BERBAHAGIA HINGGA KE SYURGA...
AMIIINNNNNNNN

My Firdz said...

Tahniah.. Moga kekal hgga akhir hayat.. :-)

Zura@Iwan said...

selamat pengantin baru...eh pengantin lama...hahaha...

neway...tahniah,
alhamdulillah selmt berkekalan higga ke jannah...

MAZLIZA ABD RAZAK said...

happy anniversary... :)

~MommyAida~ said...

Happy Belated Anniversary to Nureen n suami..semoga kekal till Jannah n dikurniakan lagi anak2 yang comels mcm Emir n Ellesya..Amin!!

Nafira usof said...

tahniah buat Nureen dan suami.. moga kekal bahagia sampai ke Syurga~

ixa damia said...

hehehe...smoga bahagia selalu
bes jek adiah ang dpt tu kan..:)

QA's ~ mamapapa said...

happy anniversary...moga terus bhagia :))

wantie said...

tahniah...tahniah... dah 6 tahun. moga kekal bahagia forever and after.

oh sangat sangat ohsem hadiahnya. kalau every year gini. cukup 20 tahun ada 20 utas.

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011