Tuesday, May 14, 2013

potluck reunion

assalamualaikum
autopublish

04 may 2013
dalam dok sebok2 nak pilihan raya minggu lepas
sempat lagi berpotluck
kali ni bukan potluck blogger yerrr
tapi potluck ngan member2 skolah dolu

pakat2 ambik kesempatan
yerr la bila nak mengundi kan ramei yg balik kg
so dlm dok berwassap2 terus ada yg cadangkan potluck
wat plak kat umah abah nureen

rojer abah, abang n adik laki nureen
depa semua OK ja.. on..
pastu nureen mintak izin soami plak
alhamdulillah... akhirnya potluck kami berjaya
jom layan mata dengan menu2 yg mmg superrrbbbbb....
pengat@lepat pisang n agar2 merah tu mak nureen yg buat
cake red velvet - yanie
cheese cake - mie
pavlova & triffle tu sape lagi klau bukan nureen kan hehehe
apam polkadot - halilah.. comel2
cheesetat - mie
mee sanggul - yanie
satey - waroq
ayam golek - en soami @ en nasir
laksa - widad.. pergghhh meletop laksa dia
yg tak sempat nureen snap
dadih, kek lapis sarawak - muza
semua makanan sedapppp
adusss teringat lagi nih... sedappppnyyyerrrrrr
dr kiri mie, halilah & widad
mie & widad kerap jugak nureen jumpak
halilah mmg hampir 15tahun x jumpak
yeaahhh... tuan tanah dah masukkk
sebelah nureen tue farah
farah pon 15tahun x jumpak
 seisi keluarga nureen x lupa menjoinkan diri
makan smpi puas yerr

yanie & aiman, nureen & emir
last jumpak yanie thn 2009 ka 2010 mcm tue la 
masa tu masing2 baru anak soang
skarang dah 2, yanie 2 2 hero
 attend wedding member skolah, tu yg bleh jumpak
kalu bab posing mmg serah kat kami
hehehe
2 in 1 kan
dlm ramai2 dok ada, kakak nureen apa lg
bawak kuaq la segala mcm tudung yg dia juai
mcm widad kata
pompuan & shopping tak dapat di pisahkan hehe
meriah kan
emir... amboi kamoooo
menjuai jugak kerr
member nureen pon ada yg menjuai jugak ri tue
dia jual telekung & baju budak2
sapa nak bayaq tue emir??
suka hati jerr kamoo, bagi free ker??
ellesya dah mula nk pilih baju minnie mouse
mcm bazaar plak nureen tgk hehehe
anak2 pakat pilih yerr... mak n ayah2 jgn lupa bayo2.. :)
emir...........
kena monitor 24jam ok
kalu tak... sana sini dia panjat sesuka hati
moncong mahai tue
 dah abes membelek baju
jom main bubble plak... yeeahhhh....

jom gambaq ramai2
antara sahabat2 & rakan2 seperjuangan
mcm2 ragam... masing2 tak ready...
dr kiri : waroq (nazri), irma, syifaa', muza, ruhan & yumna, widad, yanie, farah, halilah, akmar
yang berdiri tue nureen & mie
snap kali ke 2 pon sama
hahhaa.... moment :)
meriah sgt... sbb dah lama  tak jumpak kan
so mcm2 crita nak kongsi
 rusni soang jerr tgk camera, yg lain asyikkk lagi dok bercerita
dia la yg juai telekung & baju budak td

 kali ni baru semua nk tgk camera yerr
emir paling ensem hehee...
bila semua dh bersurai
3 beradik nih asyik ngan game kan..

makaceh buat soami terchenta
izinkan ayg & banyak tolong ayg sediakan meja krusi
dan sponser ayam golek lagi
tak lupa sirap laici yg sedap :)
abah & abang nureen jugak tak lupa
makacehh... sewakan tapak hehehe

cuaca hari tue agak panas
ropanya panas nak hujan... terus jd sejukkk...
kenyang smpi mlm tau hari tu...
_____________________________________________
jom singgah




15 comments:

Myra Jay said...

Bestnyer... sambil berpotluck sambil dapat jumpa kawan2 lama :D
Memang meriah :D

MAZLIZA ABD RAZAK said...

meriahnya...
sedap nampak paulova tu, tak pernah try lagi :)

Adlin Mohamad said...

meriah, sambil eratkan siratulrahim sambil meniaga suka suka bestnya ..

Khai♥Rin : anies said...

meriah nyerrrr mcm majlis sambut menantu..ops!!! ;-)

watyz said...

meriah nya ramai2 gini... waa.. makanan sume best2 belaka... :)

ixa damia said...

meriahnye...
mesti byk cite kn da lame xjumpe
aku pon kwn2 ado wat reunion sek rendah arisabtu sblom ngundi,tp aku xg pon sbb ms tu baru sampai,so xsempat la+plk penat...:)

ALoNa CintamaniszLite said...

seronok tgk gambar2 yg menceritakan kemeriahan majlis ni..kan...

nureen...tak best laa header blog ni. Takde gambar emir...huhu..

Zura@Iwan said...

aku sll gathering time raya...dh brp kali buat..tp ntah la tahun ni mcm tk jd nk buat je..hehe....

wantie said...

wah bestnyer. sporting tul kengkawan Nureen tu yer. kalau kengkawan kak T ntah ke mana. hahahaha...

lama jugak tak jumpa dorang . tetiba teringat la pulak!

eB said...

wahhhhhh sdpnyer. biler kiter blh berpotluck lagi nih? yummy :)

~MommyAida~ said...

wah happy nya..nampak meriah sangat..lagi2 dah lama tak jumpa kan..makanan pon semuanya sedap2..best....

Qhaifa Nur said...

meriah sangat-sangat...
suka benar tengok menunya..sedap-sedap belaka..

adianiez AIDA said...

seronok nyer!!

Mohd Hafizul Abdullah said...

Bestnya nurin.. jeles aku tgk..sedih xdpt joint..huhuhu.. - dalila

el said...

dh mcm kenduri dah aku tgk
hahahahaha hapening sgt

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011