Monday, May 27, 2013

majlis akad nikah sepupu asben

assalamualaikum
autopublish

sabtu minggu lepas
majlis akad nikah sepupu asben
jiran sebelah umah kami
jom layannzzzz
ellesya n emir wit kezen damia dayana

cantik kan.. nureen suka tgk gambar ni
mcm pro plak nureen jadi photoG, hehe, perasan
emir dah nak turun la.. bkn reti duduk diam
ellesya buat mcm katil sendirik yerr
sweetnyerr.... syg daddy n ellesya so much
kami ke masjid permatang damar laut,penang
akad nikah berlangsung di sana
nin dia sepupu asben
emir mula melawat kawasan
d umpan ngan kunci umah baru mau duduk kat daddy
eh, tudung damia dah terbang yerr
damia 4thn :)
keluarga bahagia.. amin..
emir g kaco pengantin pompuan
pastu dok main lari2 ngan kakak sya, sampai terjatoh
kakak sya dh patah balik, emir ja soang2 dok tengah2 medan
kakak sya g pujuk emir
daddy dok moniter dr jauh ja
terlentang la plak kat c2

anip sepupu emir n ellesya
anip sebaya emir cuma beza seminggu jer besday depa
emir dah lari, anip dok kejar
anip boleh berjalan selangkah dua ja
pastu merangkak
kalau nk kejar emir mmg tak dpt la
emir dah laju berlari
majlis berlangsung
tok kadi bertanyakan persetujuan

majlis akad berlangsung
alhamdulillah, dengan sekali lafaz
kebetulan ada 2 mempelai hari tu
menu hari tue.. nyum2...
pencuci mulut :)
_____________________________________________
jom singgah




8 comments:

Gieyana said...

Selamat pengantin baru utk dorang..
cantik pelamin..:)

Khai♥Rin : anies said...

muka pengantin lelaki mcm familiar la...btw TAHNIAH3!

Sayangku Zie said...

Selamat penganti baru.. seronok emir lepak dalam masjid...

Nurzakiah Hanum said...

moning
salam isnin

Ema Johari said...

musim cuti sekolah ni..penuh dgn kenduri kan...hehehe

el said...

lama x mkn ns kenduri huhu

Zura@Iwan said...

selamat pengantin baru buat cousin nasir..

#haihh...mmg tk dan nk BW skrg ni...huhu..update pun tk dan + no mood..haha

wantie said...

wah dasyattttt... posing sakan korang yer. selamat pengantin baru tuk kazen your hubby

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011