Thursday, May 30, 2013

di hari persandingan

assalamualaikum
autopublish

isnin lepas nureen n3kan pasal majlis akad nikah kan
so hari ni nureen n3kan majlis persandingannya pulak
pada 25 may 2013 lepas
ellesya sebenarnya bertudung hari tue
tp memnadangkan dia pergi ke dewan lebih awal dr kami
panas n berpeluh.. so terbang la tudung tu
 serius la plak daddy...
tapi lain plak ada ada emir... hehe
emir jerr yg serius..
bosan ker emir tgk aksi daddy n kakak sya
hahhaa
2 jejaka hati

sweetkan
pengantin tiba pd jam 2ptg
sebelum masuk ke dewan, singgah dulu bergambar dengan cake 3 tingkat ni
ellesya request nak bergambar ngan pengantin
last posing mummy & ellesya :)

selamat pengantin baru
moga kekal hingga ke anak cucu
___________________________________________________
jom singgah


9 comments:

Nurzakiah Hanum said...

selamat pengantin baru

wan nurul hezrina abd halim said...

wahhh dah besardah emir...comel elly=)dah jadi anak dara dah=)sorry lama tak singgah sini yer nureen..sik jer tak sempat..nie nuruldatang dah jenguk..

Sayangku Zie said...

Kakak sha jagna usik kek tu nanti terbalik menagis pengantin.. heheh cantik nureen sedondon dengan alisya..

Zura@Iwan said...

lawa pengantin...

best tgk hg pakai bj sm ngan ellysa...hehe

JunAina said...

Telatah anak2 selalu buat kita senyum... Selamat pengantin baru buat pengantin semoga kekal bahagia hingga hujung nyawa.

wantie said...

ni la kenduri kat dewan dekatumahk.t tu...

semoga kazen your hubby dan pasangan berbahagia forever and after.

el said...

pink lagi baju panten hehe

Qhaifa Nur said...

minggu depan sepupu kawen kat Perak..
sekarang musim orang kawen NureeN..

selamat pengantin baru...

Khai♥Rin : anies said...

request nk bergambar ke request nak jd pengapit, ellesya? hehehe

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011