Friday, May 3, 2013

warm choclate oasis..... kami datang!!!!

assalamualaikum
autopublish

keranamu warm choclate oasis.. kami terjah lagi kenny rogersss
jom layannnzzzzz....
kak sya nak mkn emir punya nasi kerr???
daddy plak dok kira pa tue??
emir plak x ddk diam
panjat sana sini
atas meja pon nak berdiri
daddy punya dh smpi
buah awal2 ellesya mkn hehehe
mummy punya
ellesya punya
2 jerr.. klau order 3 sure x habis
baru jerr mkn... dessert dh smpi
alamakkkk... kena bg tau yerr kata antar lepas mkn
aduyaaaiiii, so kami mkn dessert dlu la
kang caiq plak icecream tu
perghhhhh... teringat n3 wahida tu yg nureen snap mcm ni jugak hehe
bagai larva gunung berapi
choc kat tgh2 dia masih panas tau
kami order 2, takot tak cukup...
so soang 1 yerr... :)
daddy belum mkn dah kecurr air liur hehhee...
mmg x tipu... sedap amat
manjakan ellesya
spegthhi dia tak nak mkn
nak mkn ayam.. so daddy la kena tolong potongkan
nak suruh mkn sendirik, sat lagi ayam tu hidup, terbang g pinggan sebelah plak hahhaha
emir dah kenyang nasi, susu la plak yerr
coba letak balik dlm babychair ni
adussss... dia bangun plak, siap wat aksi lagik
tu pasai pa plak?
muka khusyuk ka dok tgk org??
bila ubah duduk kat sofa plak... mmm dok kelebet handbag mummy dia
amboi ellesya
awat muka smpi mcm tu skali
khusyuk kan anak n daddy dok mkn
kami semua mmg tgh lapaq.. belum lunch..
ni crita weekend lepas hehhe

esok ada potluck reunion kat kampung
potluck nureen wit kwn2 sek menengah dolu..
sambutan menggalakkan...
org kalut nak PRU 13, kami dok kalut nak wat reunion hehe
______________________________________________
jom singgah




9 comments:

Nurzakiah Hanum said...

salam jumaat yang indah

ixa damia said...

sedap2nye menu..
kek tu aku suke,tp xmampu nak abeskn sbb cepat muak..
emir mcm damia,suke memanjat n suke klebek hndbeg...:)

eima said...

peerrggghh nanti nk try la tak msk KR la

wantie said...

lorrr... desert hantaq awai. terlebih advance la pulak.

dhiera said...

i love KR..
tapi desert tu terlalu manis la. makan sikit je dah rasa muak~

NEKCIK said...

sedaapnya..melaparkan!!!

Zura@Iwan said...

wahhh...KR lagi...mmg sedap cake gunung berapi tu..haha...

dessert mmg sll aku pesan hntr last..idak kenyang mkn dessert je..then air lagi satu, tk leh hntr awai..irfan tgk air..sat dia pulun nk air..huhu

Kesuma Angsana said...

sedapnyer nureen !

watyz said...

meleleh yg x tahan tu... :)

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011