Thursday, May 9, 2013

emir | si model cilik

assalamualaikum
autopublish

hadiah besday emir dah sampai
makaceh makteh @ http://syazieblog.blogspot.com/
nak tengok lagi koleksi2 baju yg ada
boleh terjah link blog di atas
payah benorrr nak snap gambar emir
baju ni nureen yg order yerr
bolehla kan... cangkung pon comelll
ke hulu ke hilir, jatuh bangun sendirik.. mmmm
nureen ambik saiz 12mth
besar cikit.. boleh pakai lama kan
jeep ni dh sebati.. jatuh n terlentang ke belakang tue dah kerap sgt2
yang ni makteh hadiahkan

ansemnyerr anak mummy n daddy ni
khusyuknyerr
panggil pon wat x heran jerr
nak main camera la tu.. boleh tarik tali pon jadi laaa
hadiah ke 2 dari makteh...
hehehe....
kalau nak tengok lebih jelas
boleh jerr singgah kat link blog syazie @ www.facebook.com/niazaramf


___________________________________________________
jom singgah




12 comments:

Z ie said...

Comel, cute, baju merah tu sama Rayyan, dah lama beli, ambil 12 Month jugak.. pastu leher dia luas, so zie jahitkan tak lah gelebih...

mama lieyna said...

Hai nureen, lama tak dpt singgah sini, asyik hang je bila bukak, huu.. ini pun tak dpt view semua gambar..huu..

Apapun emir makin encem lah :-)

Khai♥Rin : anies said...

meleleh air liur..dok layan apa tu emir?

mama ila said...

comel2 lah baju tu...makin hensem emir!!!! =)

Qhaifa Nur said...

cantik-cantik juga koleksi baju ni...
sesuai dengan emir...

Zura@Iwan said...

mls dh aku la ni nk beli bj irfan on9..hikss...

sat tk puas hati...hehe..

el said...

jambu nya emir ngan baju baru
ni tuk raya ke caner

Salina@IbuAqil said...

Amboi koleksi baju dia..
Comei jer dia bergaya sakan.. ;D

wantie said...

wah model ni. sampai meleleh air lioq aih.

eima said...

mmg encem .... besar nanti tatau la kan

eima said...

ala ter enter plak ....

sambung balik ayat .... brape ramai yg minat tu..huuhu

LYAfrina said...

comelnyer baju dia..waaa..dpt banyak lai terus.. happy belated birthday emir.. moga mbesar bagaikan juara..yeayyy

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011