emir | si model cilik

assalamualaikum
autopublish

hadiah besday emir dah sampai
makaceh makteh @ http://syazieblog.blogspot.com/
nak tengok lagi koleksi2 baju yg ada
boleh terjah link blog di atas
payah benorrr nak snap gambar emir
baju ni nureen yg order yerr
bolehla kan... cangkung pon comelll
ke hulu ke hilir, jatuh bangun sendirik.. mmmm
nureen ambik saiz 12mth
besar cikit.. boleh pakai lama kan
jeep ni dh sebati.. jatuh n terlentang ke belakang tue dah kerap sgt2
yang ni makteh hadiahkan

ansemnyerr anak mummy n daddy ni
khusyuknyerr
panggil pon wat x heran jerr
nak main camera la tu.. boleh tarik tali pon jadi laaa
hadiah ke 2 dari makteh...
hehehe....
kalau nak tengok lebih jelas
boleh jerr singgah kat link blog syazie @ www.facebook.com/niazaramf


___________________________________________________
jom singgah




Comments

Z ie said…
Comel, cute, baju merah tu sama Rayyan, dah lama beli, ambil 12 Month jugak.. pastu leher dia luas, so zie jahitkan tak lah gelebih...
mama lieyna said…
Hai nureen, lama tak dpt singgah sini, asyik hang je bila bukak, huu.. ini pun tak dpt view semua gambar..huu..

Apapun emir makin encem lah :-)
meleleh air liur..dok layan apa tu emir?
mama ila said…
comel2 lah baju tu...makin hensem emir!!!! =)
Qhaifa Nur said…
cantik-cantik juga koleksi baju ni...
sesuai dengan emir...
Zura@Iwan said…
mls dh aku la ni nk beli bj irfan on9..hikss...

sat tk puas hati...hehe..
el said…
jambu nya emir ngan baju baru
ni tuk raya ke caner
Salina@IbuAqil said…
Amboi koleksi baju dia..
Comei jer dia bergaya sakan.. ;D
wantie said…
wah model ni. sampai meleleh air lioq aih.
eima said…
mmg encem .... besar nanti tatau la kan
eima said…
ala ter enter plak ....

sambung balik ayat .... brape ramai yg minat tu..huuhu
LYAfrina said…
comelnyer baju dia..waaa..dpt banyak lai terus.. happy belated birthday emir.. moga mbesar bagaikan juara..yeayyy

Popular posts from this blog

pertandingan masak bubur asyura 2011

C.O.F.F.E.E

Lebaran 2017