Tuesday, May 7, 2013

set alat makeup VS racing car

assalamualaikum
autopublish

gegirl ngan boboy sure la minatnya tak sama kan
ellesya lebih kpd pink.. semua nak pink
tak pon purple.. 2 clr faveret dia

emir plak... tak tau lagi fvret clr dia
tp mmg lasak la berbanding ellesya
panjat sana cini tu dah biasa hahhaa
daddy balik keja belikan 2 hadiah buat anak2 tersayang
emir agak takut bila keta tu bergerak
so ellesya plak yg layannnzzzz
pandang dr jauh jerr ke emir??
perasan tak kerusi meja mkn semua kena terbalikkan
sbb emir la
dia kan suka memanjat, takut terlepas pandang, baik nureen terbalikkan
so mmg cmfrm lah dia x leh panjat hehehe
daddy belum tukaq baju keja lagi
terus main ngan anak2..
tak berani nak sentuh pon keta tu
klau keta tu p dekat dia, dia akan elak
amboiiii kemain ellesya yerrr
dah pandai sikat & ikat rambut sendirik
tengok la...
emir dh mula nak lari... ellesya plak dok mencoba ikat rambut dengan getah rambut baru

tak kejar ker emir??
ni la set make up yg ellesya dpt
comel kan :)


_____________________________________________
jom singgah




12 comments:

Nurzakiah Hanum said...

salam selasa
singgah pagi

Khai♥Rin : anies said...

sy plak yg terasa nk try set alat make up tu hehehe

watyz said...

wa kak sya.. kemain lagi ye... :)

dhiera said...

comel ye emir lari takut kereta. teringat masa adik bongsu kecik2 dulu. dia pun gitu jugak~

fazrulnoor said...

best ada anak sepasang

Qhaifa Nur said...

kalau aeish NureeN..kejap saja excitednya lepas tu entah mana2 letak setnya...

eima said...

budak klu dpt mainan mesti mula2 je diorg suka pastu lempar merrata2 ..letih mak nk ngemas

wantie said...

emir tu takut takut mau tu. 2-3 hari lagi dia pulak main race keta tu.

Elly tu.. kemain lagi. seronok la siap ada lipstick lagi. hahahaha

el said...

anak aku lak..si alana tu yg gedik nak bermake up
kakak lgsg main ngan abang toy2 boy pya haha

Cho Zila said...

memang sesuai pompuan ngan pompuannyer .... lelaki ngan lelakinyer...

Nafira usof said...

sonok lah anak2 dapat menan baru.. :)

Zura@Iwan said...

aku ni jarang nk beli mainan kt irfan...tk taw nk beli apa..tp dia suka ball n car..hehe

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011